FCK-profil tæt på skifte til Premier League

Fodboldklubben FC København bekræfter i en selskabsmeddelelse, at den har modtaget et bud på midtbanespilleren Daniel Amartey fra Premier League-klubben Leicester.

Daniel Amartey kan være tabt for FC København.

Fodboldspilleren fra Ghana, der tidligere har været ombejlet af klubber uden for Danmark, kan få Premier League som næste destination, meddeler FCK.

- Der er dags dato konstateret rygter i markedet om, at FC København påtænker at sælge fodboldspilleren Daniel Amartey til den engelske klub Leicester City FC.

- FC København kan bekræfte, at der er modtaget et tilbud på Daniel Amartey fra Leicester City FC. Der pågår i øjeblikket forhandlinger mellem parterne, skriver FCK i en selskabsmeddelelse.

Ekstra Bladet vurderer, at salgsprisen kan nå op i omegnen af 60 millioner kroner, hvilket vil gøre det handlen til den tredjestørste fra en dansk klub - kun overgået af salget af Daniel Agger fra Brøndby til Liverpool og Andreas Cornelius fra FC København til Cardiff.

21-årige Daniel Amartey, der kom til FCK fra svenske Djurgården for halvandet år siden, kan både spille i forsvaret og på midtbanen.

I august sidste år bekræftede FCK, at klubben havde modtaget et bud på Amartey fra den franske storklub Olympique Marseille, og at parterne forhandlede.

Skiftet blev dog aldrig til noget.

Leicester ligger i øjeblikket på andenpladsen i Premier League med 43 point for 21 kampe, det samme antal point som Arsenal på førstepladsen.

Leicester har danske Kasper Schmeichel som fast mand i målet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik