FCK har udsigt til makedonsk modstand i CL-kval

Malmö FF tabte tirsdag på udebane mod makedonske Vardar og må glemme Champions League-drømmen i denne sæson.

Svenske Malmö FF tabte tirsdag aften 1-3 på udebane i Skopje til makedonske FK Vardar i Champions League-kvalifikationen, skriver Ritzau.

Da det første opgør i Sverige endte 1-1, er makedonerne overraskende videre til tredje kvalifikationsrunde, hvor enten FC København eller de slovakiske mestre fra Zilina venter.

Det var ellers svenskerne, der kom bedst fra start. Efter 16 minutter fik Malmö en friløber mod det makedonske mål. Dommeren fløjtede for straffe, da han mente, at målmanden fældede Malmö-spilleren.

På den langsomme gengivelse så dommen tvivlsom ud.

Men bolden blev sikkert sat ind af Markus Rosenberg på det efterfølgende straffespark.

Først i anden halvleg kom der igen en scoring. Den stod Boban Grncharov for, da han kom først med hovedet på et hjørnespark.

Fem minutter senere blev det så endnu værre for de svenske favoritter. Dommeren fløjtede igen for straffe, men denne gang til makedonerne. Den sparkede Tigran Barseghyan resolut i kassen.

I det 91. minut lukkede og slukkede 22-årige Boban Nokolov for Malmös CL-drømme, da han scorede til slutresultatet 3-1.

Resultatet betyder, at det er Vardar, der skal møde FC København i tredje kvalifikationsrunde til Champions League, hvis københavnerne gør arbejdet færdigt onsdag mod Zilina på hjemmebane, skriver Ritzau.

FC København har en 3-1 sejr fra Slovakiet i bagagen inden opgøret.