FCK-anfører havde foretrukket tjekkisk modstand

Apoel FC var ikke Thomas Delaneys drømmemodstander, men FCK-anføreren ser gode muligheder for avancement.

Thomas Delaney havde foretrukket tjekkiske Viktoria Plzen i stedet for cypriotiske Apoel FC. Foto: Anders Kjærbye / Scanpix

 FC København skal forbi cypriotiske Apoel FC for at komme i Champions League-gruppespillet.

Ifølge anfører Thomas Delaney er det ikke en helt optimal lodtrækning, men han ser alligevel muligheder.

- Jeg så egentlig mange af holdene som lige. Jeg havde måske foretrukket Viktoria Plzen (fra Tjekkiet, red.), og måske havde jeg også foretrukket at starte ude. Men jeg tror, vi har muligheder.

- Jeg så Apoels kamp mod Rosenborg, og der var resultatet ikke helt retvisende. Så der kan vi godt gøre noget, tror jeg. Vi skal have et godt resultat med hjemmefra, for det er ikke det nemmeste sted at spille, siger Thomas Delaney.

Apoel har tidligere slået FC København, AaB og FC Midtjylland ud af Champions League-kvalifikationen, men anføreren fortæller, at han ikke er fokuseret på at få hævn. Han tror dog, FCK står godt til Apoel efter en god start på sæsonen.

- Jeg er positivt overrasket over den start, vi har fået. Mod Astra tegnede det godt, så vi har muligheder, men det er ikke nogen nem kamp. Vi skal være klar over, at cyprioterne er bedre end Astra og har spillet mange europæiske gruppespil de sidste år.

FC København slog onsdag rumænske Astra Giurgiu ud med samlet 4-1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik