FC København trækker klage tilbage

FC Københavns kamp mod FC Midtjylland i Herning i søndags blev aflyst på grund af stormen Gorm. FCK klagede efterfølgende til DBU, men har nu trukket klagen tilbage.

FC Københavns direktør Anders Hørsholt siger i dag, at det var en frustrerende dag for alle i FC København og for klubbens mange medrejsende fans.

Anders Hørsholt anfægter ikke beslutningen om at aflyse kampen, men hvordan det blev håndteret af FC Midtjylland. FCK klagede efterfølgende over FCM til Fodboldens Disciplinærinstans.

- Vi har ytret denne utilfredshed, men ønsker nu at se fremad og i fællesskab få fastsat nogle fælles retningslinjer for håndteringen af den her type situationer til alles bedste. For at skabe de bedste arbejdsbetingelser for det, vil vi nu trække vores protest tilbage, så vi sammen med FC Midtjylland og resten af klubberne arbejder på at finde en god procedure fremover, siger Anders Hørsholt ifølge FC Københavns hjemmeside.

Beslutningen om at trække klagen tilbage får en god modtagelse i FC Midtjylland.

- Vi ser frem til at komme videre, og vil sammen med FC København stille os i spidsen for tage fælles skridt mod en god løsning på lignende situationer. Det arbejde vil vi gå i gang med øjeblikkeligt, siger sportsdirektør i FC Midtjylland, Claus Steinlein.

En ny dato for kampen er endnu ikke blevet fastsat.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere