FC København et skridt nærmere mesterskabet

De forsvarende mestre fra FCK smadrede på hjemmebane gæsterne fra AC Horsens, mens Brøndby på hjemmebane skuffede mod FC Nordsjælland.

Superligaen har i mange år ikke haft den samme spænding mellem FCK og Brøndby som i denne sæson, men efter resultaterne i dag ser det svært ud for Vestegnsklubben at gøre noget ved FCKs forspring.

På hjemmebanen i Brøndby tabte de gule forhåndsfavoritter mod nedrykningskandidaterne fra FC Nordsjælland, der i øjeblikket ligger på en 10. plads i superligaen. Selvom de var foran måtte de se sig slået med 2-3.

- Hvis ikke vi har en kompakt organisation på banen, så taber vi mod hold som FC Nordsjælland, der er gode og hurtige. Det må jeg som træner også arbejde videre med. Jeg er ikke bekymret, men det tager tid at få indarbejdet, siger Brøndbys tyske træner Alexander Zorninger, der samtidig har roser til overs for konkurrenterne fra FC Københav.

- Jeg så FCKs kamp i dag, og de har en spillestil der gør, at det er ligemeget, hvem deres modstander er. Den luksus har vi ikke endnu, og har stadig noget arbejde foran os, siger han.

quote Vi vil altid gerne score mål og være effektive. Det skal man være hver gang, og jeg synes, vi var det i denne kamp, og det er vigtigt for os at score mål. Det er en god optakt til torsdag.

Andreas Cornelius, Angriber, FC København

Brøndby mister med dagens nederlag et vigtigt skridt i kampen om superligamesterskabet, da førerholdet FC København på hjemmebane vandt med hele 5-0.

- Vi vil altid gerne score mål og være effektive. Det skal man være hver gang, og jeg synes, vi var det i denne kamp, og det er vigtigt for os at score mål. Det er en god optakt til torsdag, siger FC København angriberen Andreas Cornelius.

På torsdag møder FC København den hollandske storklub Ajax, som kommer på besøg i Parken. Efter dagens kamp er FC Københavntræner Ståle Solbakken godt tilfreds med, at de danske mestre kunne spare på kræfterne - og samtidig få tanket selvtillid i hele truppen.

- Mod Ajax bliver det de små marginaler, der afgør kampen. Jeg har ingen bekymringer før kampen, men vi ved, at vi skal gøre det rigtig godt mod dem, siger han.

FCKs kamp mod Ajax bliver spillet i parken på torsdag kl. 19 og kan følges på Kanal 5.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere