Far erkender sig skyldig i firedobbelt drab

Manden, der blev anholdt ved lejligheden i Brønshøj i morges, har erkendt sig skyldig. Han er far til de dræbte børn, og har også dræbt deres mor.

En af de voldsomste drabssager i nyere tid ser ud til at blive afklaret samme dag, som den blev opdaget. Manden bag drabene på sine tre børn og deres mor har her til aften erkendt sig skyldig i Retten på Frederiksberg.

Den 38-årige mand har ifølge sin forsvarer Asser Gregersen erkendt sig skyldig i alle fire drab, men vil ikke svare på spørgsmål ved grundlovsforhøret her tirsdag aften.

Politiet blev i morges tilkaldt til en opgang i Brønshøj, hvor naboerne havde hørt råb og skrig fra en treværelses lejlighed.

I lejligheden blev politiet mødt af noget af et chok, da tre børn og en kvinde, der viste sig at være deres mor, var blevet dræbt. Drabene var blevet udført med forskellige våben, og ingen af ofrene stod til at blive reddet.

I retten kom det frem, at drabene foregik omkring klokken 7.30 tirsdag morgen. Ifølge sigtelsen foregik drabene både ved, at han skød en eller flere gange og stak ofrene med kniv flere gange.

En mand, der viste sig at være børnenes far, mødte politiet på stedet, hvor han også blev anholdt - sigtet for at stå bag den forfærdelige episode. 

Politiet modtog tirsdag morgen anmeldelsen om husspektakel og tog ud til lejligheden på Kobbelvænget i Brønshøj i København. Her fandt man fandt moren og de tre børn dræbt.

De tre dræbte børn er født i 2002, 2003 og 2013.

Anklager Stine Winther anmodede i retten om at få nedlagt forbud mod at nævne mandens og ofrenes navne. Desuden bad hun om, at grundlovsforhøret skulle foregå for lukkede døre.

Ønskerne blev imødekommet af retten.

- Det er en ganske frygtelig familietragedie. Det vil udsætte de forurettede for en unødvendig krænkelse, siger Stine Winther.

I alt var næsten 20 journalister og tilhørere mødt op i retten, så nogle måtte vente udenfor, da der ikke var plads.

Foruden at være sigtet for drab er manden sigtet for at have været i besiddelse af et ulovligt skydevåben og ammunition til det.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere