Fængslet for Fields-skyderi er flygtet

En mand, som sad fængslet efter skyderier i Fields i marts, er flygtet fra sin varetægtsfængsling.

En 18-årig somalier, der er sigtet for sin andel i skyderiet ved stormagasinet Field's på Amager i marts, er stukket af fra sin varetægtsfængsling.

Det siger efterforskningsleder, Steffen Th. Steffensen, Københavns Politi.

Den sigtede sad varetægtsfængslet i arresten i Jyderup Statsfængsel, hvor det lykkedes ham at flygte gennem et hul i loftet. Flugten fandt sted 25. april.

- Han tog flugten, og vi opfordrer ham til at melde sig selv, for hvis han ikke gør det, så overvejer vi at efterlyse ham offentligt, siger Steffen Th. Steffensen, som ikke kan fortælle alle detaljerne omkring flugten.

I marts stødte to grupper sammen i Field's og skød ifølge politiet mod hinanden. En række personer er varetægtsfængslet i sagen, men nægter sig skyldige.

To personer blev ramt under skyderiet, som udspillede sig i parkeringskælderen under stormagasinet. En person blev skudt i armen, mens en anden blev ramt i ryggen.

Årsagen til sammenstødet er uklart, men det kan ifølge Ritzaus oplysninger muligvis kædes sammen med et skyderi i Herlev en uge før skyderiet i Field's.

Her blev der sent om aftenen onsdag 11. marts affyret skud mod en bil i boligområdet omkring Peberhaven og Persillehaven i Herlev.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20210424-101409-L-1920x1279we

playBeboere i Fredens Havn taber sag - skal fjerne både

uheld køge ringvej ung kvinde ramt

Ung kvinde ramt af bil i alvorligt færdselsuheld

Helsingør hærværk 1

playHærværk mod Helsingør Rådhus: ”Det er noget regulært svineri”

Beand Nørrebro

Igen: Nørrebro ramt af brande

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere