Enghavevej lukkes: Nu skal sporvognsskinnerne op

Fra tirsdag den 1. marts brydes asfalten på Enghavevej op endnu en gang. Nu skal de gamle sporvognsskinner op.

Enghavevej skal renoveres - og asfalten skal op igen Foto: TV 2 Lorry

Enghavevej lukkes fra i morgen, når de gule mænd fra Københavns kommune nok engang finder trykboret og gravemaskinerne frem.

De gamle sporvognsskinner skal op, men det er ikke så ligetil.

Sporvognsskinnerne er fæstnet i beton og skal derfor bankes fri, hvilket medfører en del støj for beboere i området. Det oplyser Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning i en pressemeddelelse.

Enghavevej afspærres mellem Vesterbrogade og Istedgade i hele marts måned, hvor kun busser, cykler og gående vil kunne passere.

Arbejdet sker i forbindelse med et større renoveringsarbejde af vejabenen, hvor de gamle og meget højtliggende skinner skal fjernes for at sikre bedre vejbaner fremover.

Når sporvognsskinnerne er gravet op, bliver der lagt et midlertidigt lag asfalt, som skal bruges indtil sommer, hvor der vil blive lagt støjdæmpende asfalt på strækningen.

Københavns kommune vil arbejde på strækningen i tidsrummet 07.00 til 19.00 på alle hverdage, hvor man må forvente en del støj fra arbejdet.

Det er ikke første gang, at vejbanen på Enghavevej bliver renoveret. Senest var i efteråret 2015, hvor Københavns kommune anlagde nye cykelstier på strækningen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik