En af poppens største på vej til København

Paul McCartney lander i Royal Arena fredag den 30. november

Han har været med hele vejen - og er den dag i dag et af de største navne, popmusikken nogensinde har set. Paul McCartney - en af "The Fab Four" - altså Beatles - giver koncert med sit band i Royal Arena i København fredag den 30. september.

Der bliver formentlig rift om billetterne, som kommer til salg 31/8 klokken 10 - og det er få dage lanceringen af Mccartneys nye album, Egypt Station.

Og han glæder sig til at spille i København, skriver han i en pressemeddelelse:

quote Vi vil feste og rocke med jer

Paul McCartney

-Første gang jeg var i København, var med Beatles, sidenhen med The Wings og så som solokunstner - men min sidste koncert i København liger utrolige 15 år tilbage. Vi har dog været i Danmark adskilige gange, og det har væet sjovt hver gang. Vi har givet vores show en overhaling (Mccartney skriver "We´ve freshened up the show - og det er det, hans tourné hedder - The Freshen up Tour) siden vores sidste besøg, og vi glæder os til både at spille nogle af vores nye sange fra det kommende album og nogle af de sange, vi altid elsker at spille. Så kom ned og se os - vi vil rocke og feste med jer igen, lyder det begejstret fra den aldrende ex-Beatle.

Det er to år siden, han sidst var i Danmark, og hans nye tour starter med fire shows i Canada, siden går det til USA og så til Europa.

En McCartney-koncert plejer at være en ordentlig mundfuld - de varer normalt tre timer og byder på store musikalske øjeblike med musik fra de sidste 50 år.

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere