Ekstrem luksus - her er landets fem dyreste lejligheder

Landets dyreste lejlighed kan nu blive din. Du skal såmænd bare lige slippe 32 millioner. men så får du også god plads.

På Nikolaj Plads i København K kan du få 310 kvadratmeter for 19 millioner. dermed bliver du ejer af danmarks næstdyreste lejlighed ligenu. Foto: Lokalbolig, København K/City Aps

Har du en håndfuld millioner - eller fem håndfulde milliioner - og aner du ikke, hvad du skal bruge pengene på - ja, så er det måske på tide, at du køber en af landets dyreste lejligheder.  De fem suverænt dyreste lejligheder til salg lige nu ligger alle i København. Det skriver boligsiden Boliga.

Og vi kan jo ligeså godt kaste os ud i det vildest mulige fra starten - den dyreste. Pris: 31.995.000 - eller lige knap 32 millioner kroner. Den ligger på 13. og 14. etage  i en tidligere silo i Københavns Nordhavn. Køber du lejligheden, så kan du råde over 398 kvadratmeter, og dermed er der vel plads til svigermor, hvis hun skulle komme på besøg.

Byggeriet af lejligheden i den forhenværende silo er stadig i gang, og bliver lejligheden solgt til udbudsprisen, så render den med placeringen som Danmarks dyrste lejlighed - nogensinde. Læs mere her.

Men hvis du nu synes, at 32 millioner - trods alt - er i overkanten - så kan du jo nøjes med landets næstdyreste lejlighed. Dermed sparer du sågar 13 millioner kroner, som du kan klatte væk på noget helt andet...møbler for eksempel.

Den næstdyreste lejlighed ligger på Nikolaj Plads i København K - den er på 310 kvadratmeter - og prisen - 19 millioner kroner. Den kan du læse om her.

I den tidligere silo ligger tre af Danmarks PT dyreste lejligheder Foto: Realmæglerne, projektsalg København

Vil du bo til nogenlunde samme pris - men mere moderne - så vender vi tilbage til det kommende silobyggeri i Nordhavn. For hvis du kan holde tanken ud om at bo i bygning med en, der har brugt 13 millioner mere på sin lejlighed, end du har (altså den til 32 millioner) - ja så er der ikke bare en - men to lejligheder toil salg i siloen, der hver koster 18.995.000 kroner.  De er henholdsvis 248 og 292 kvadratmeter store (Den mindste ligger øverst - derfor den højere kvadratmeterpris).

Og til præcis samme beløb - 18.995.000 kroner - kan du komme til at bo i gammeldags, herskabelig stil. Nemlig i i Stormgade over for Nationalmuseet i København, hvor du kan få en lejlighed på første sal på lige knap 400 kvadratmeter - fordelt på syv værelser.

Læs også Se forvandlingen: Det her kan blive fremtidens Palads

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik