Efter medieomtale: Hærværk og trusler fortsætter

Selvom både medier og politikere har involveret sig i sagen om afpresning af en café i Tingbjerg, så fortsætter hærværket.

I går aftes fik Ali Parnians bageri igen knust to ruder, og han blev truet over telefonen, fortæller han. Foto: TV 2 Lorry

Efter at Ali Parnian anmeldte hærværket og gik til medierne er der igen blevet knust ruder på hans butik. Foto: Jan Christiansen / TV 2 Lorry

00:30

Her ses den brutale hærværksaktion fra i lørdags. Video: TV 2 Lorry

1 af 3

19-årige Ali Parnian, der ejer Kaj Bageri i Tingbjerg, blev igen søndag aften udsat for hærværk og trusler.

Ali stod søndag frem i medierne og fortalte om, hvordan hans restaurant lørdag aften blev smadret, fordi han nægter at betale beskyttelsespenge.

Siden da har flere politikere også kommenteret på sagen. Blandt andre De Konservatives gruppeformand, Mette Abildgaard, der har startet en indsamling til fordel for Ali, og hendes partifælle, justitsminister Søren Pape Poulsen.

Læs også Over 300.000 kroner indsamlet: Sådan donerer du til Ali

Plages stadig

Men på trods af den omfattende opmærksomhed, så er problemerne ikke slut for den iranskfødte bageriejer.

I går aftes fik hans bageri igen knust to ruder, og han blev truet over telefonen.

- I går aftes kom de og smadrede vinduerne igen, og så ringede de (hærværksmændene, red.) og sagde, at vi ikke længere må have butik i Tingbjerg, siger Ali Parnian til TV 2 Lorry. 

Læs også Politiet om uhyggeligt fænomen: Sådan skal man reagere

Ifølge Ali forklarede manden i telefonen, at hvor han før var indstillet på at hjælpe ham, hvis han betalte beskyttelsespenge, så eksisterer den mulighed ikke længere, fordi Ali valgte at anmelde truslerne.

Ali Parnian forklarer desuden, at han ikke længere har penge til at udskifte vinduerne, da det er tredje gang på tre døgn, han har brug for at købe nye.

Læs også Frank Jensen om mafiametoder: "De skyldige skal bag tremmer"

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik