Efter fængselsdom: Her er Flemming Østergaards reaktion

Ikke overraskende er den tidligere FCK-boss ikke begejstret for udsigten til at skulle i fængsel.

Den 73-årige tidligere FC København-boss Flemming Østergaard er langt fra begejstret for udsigten til at skulle i fængsel i halvandet år for kursmanipulation.

I en pressemeddelelse kommenterer han sammen med sin advokat Sysette Vinding Kruse nu dommen, der blev afsagt i Østre Landsret tidligere torsdag.

- Jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig en dom, som den, der er faldet. Der var jo en årsag til, at vi appellerede den meget mildere dom fra byretten med tro på frifindelse, skriver han.

Ingen grund til at tro det ikke foregik efter bogen

Ifølge Flemming Østergaard var der ingen grund til at tro, at købet af aktierne i Parken Sport & Entertainment var i strid med reglerne. Og der er intet bevis for, at det var ulovligt, hævder han.

- Det er grænseoverskridende, at blive dømt for et forhold, hvor jeg for eksempel i 2007 kunne have kaldt mine aktier og tjent mere end det dobbelte. Jeg har meget svært ved at have tillid til, at Landsretten har forståelse for, hvordan man driver virksomheder i Danmark. Jeg mener ikke, at de har udvist forståelse for, hvordan for eksempel samspillet mellem en bestyrelsesformand og direktionen foregår, skriver Flemming Østergaard.

quote Min sidste rest af tillid til retsvæsenet ligger nu hos Højesteret, og jeg håber virkelig, at sagen tages op igen. 

Flemming Østergaard, tidligere direktør for Parken Sport & Entertainment

Søger fri proces

Afgørelsen har rokket ved hans tiltro til domstolene.

- Min sidste rest af tillid til retsvæsenet ligger nu hos Højesteret, og jeg håber virkelig, at sagen tages op igen. I det mindste glæder jeg mig over, at landsretten ikke har fundet nogen som helst grund til, at jeg ikke fortsat kan lede selskaber og deltage i bestyrelsesarbejde, siger Flemming Østergaard, der ikke har flere kommentarer til dommen.

Hans advokat Sysette Vinding Kruse skriver, at hun er ”chokeret” over dommen, som hun mener bygger på en forkert præmis. Hun vil derfor nu søge Procesbevillingsnævnet om lov til at sagen kan komme for Højesteret. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik