Dommer fængsler 25-årig for brutal voldtægt i København

En tidlig morgen blev en kvinde tvunget af en bus og slæbt ned i en gangtunnel, hvor hun blev voldtaget.

En 25-årig mand er i et grundlovsforhør i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for en brutal voldtægt for godt to uger siden.

Tidligt om morgenen den 7. juni steg en kvinde på bus 3A på Enghavevej på Vesterbro. Samtidig steg en yngre mand på bussen og satte sig ved siden af hende.

Da bussen nåede frem til Blegdamsvej på Østerbro, lykkedes det angiveligt manden ved hjælp af trusler at få kvinden til at stå af bussen.

Derefter tvang han hende ifølge sigtelsen ned i en gangtunnel. Her skubbede han hende forover, så hun slog sit hoved kraftigt mod væggen, hvorefter han voldtog hende.

Forleden offentliggjorde politiet en videosekvens fra et overvågningskamera, der viste en mand med en lille hestehale stige på bussen, og det fik tirsdag eftermiddag den 25-årige til at melde sig selv til politiet.

Onsdagens grundlovsforhør foregik for lukkede døre, så det er ikke muligt at få oplyst, hvad den 25-årige har forklaret, men han kærede på stedet fængslingen til Østre Landsret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Rambuktyveri ved Illum.

Maskerede tyve stjæler ure i rambuktyveri ved Illum

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere