Dødsfald efter personpåkørsel på metroen

En person er fredag ramt af et metrotog på Sundby Station.

Opdateret 13.51:

Metroen kører igen efter planen.

...

En person har mistet livet efter en personpåkørsel ved metroen på Sundby Station, oplyser vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi.

- Lige nu prøver vi at finde vidner og sikre overvågning fra stedet, så vi kan finde ud af, hvad der er sket, siger Henrik Brix til TV 2 Lorry. 

I knap en time kørte der slet ikke tog på strækningen mellem DR Byen og Vestamager, men nu kører togene i shuttle i et spor, oplyser Lise Hein fra Metroselskabet. 

Skift tog ved DR Byen

Passagerer der skal til Vestamager, skal skifte metrotog på DR Byen, mens der er normaldrift på resten af strækningen. Togene stopper ikke på Sundby Station, men der er indsat busser, der kører til Sundby Station.

Lise Hein ved endnu ikke, hvor længe myndighederne skal arbejde på stedet, og hvor lang tid der derfor går, før metroen igen kan køre i begge spor. 

- Der sad seks til otte personer i den forreste del af toget og 10-12 personer nede bagved. De er alle blevet tilbudt psykologhjælp, men kun én har takket ja til at få hjælp, siger Metroselskabets Lise Hein til TV 2 Lorry.

De nærmere omstændigheder omkring hændelsen er endnu ikke klarlagt. Men der er intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere