Distortion måtte slukke musik: Undskylder med endnu en gratis fest

Der er en god nyhed til alle de som har Distortions gadearmbånd: Endnu en gratis fest.

Der er kompensation til alle de, som måtte forlade Rådhuspladsen uden musik torsdag. Foto: Ida Marie Odgaard - Scanpix

Torsdag klokken 23.00 skulle den populære dj'en Morten Breum have gået på scenen til Distortions fest på Rådhuspladsen. Men Distortion var nødt til at slukke for festlighederne i en knap en time, fordi der var for mange mennesker i området. 

Som kompensation lover Distortion nu gratis indgang til Distortion Ø fredag, hvis du har gadearmbånd og er der før 18.30. Efter 18.30 koster billetten igen normalprisen på 400 kr. 

Læs også Kvindeurinal hitter på Distortion

I en opdatering på Facebook skriver Distortions grundlægger Thomas Fleurquin: 

"Tak for fantastiske gadefester. Vi var nødt til at slukke musikken i en time på grund af for mange mennesker og den tunge trafik på HC Andersens Boulevard. Det var ærgerligt og frustrerende. Festen gik i gang i 20 minutter helt til sidst – men mange gik hjem inden da. Derfor vil vi gerne give adgang til ugens hovedbegivenhed Distortion Ø fredag på Refshaleøen – i dag og indtil kl 18.30 – til alle som allerede har købt et gadearmbånd"

Alle med gadearmbånd skal gå til de røde billetvogne ved festivalpladsens indgang.Og for en god ordens skyld: det gælder kun i dag, fredag, og kun med gadearmbånd før 18.30. 

Læs også Gadefest:13 fik bøder for tis på gaden, og 20 blev anholdt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?