Distortion måtte slukke musik: Undskylder med endnu en gratis fest

Der er en god nyhed til alle de som har Distortions gadearmbånd: Endnu en gratis fest.

Torsdag klokken 23.00 skulle den populære dj'en Morten Breum have gået på scenen til Distortions fest på Rådhuspladsen. Men Distortion var nødt til at slukke for festlighederne i en knap en time, fordi der var for mange mennesker i området. 

Som kompensation lover Distortion nu gratis indgang til Distortion Ø fredag, hvis du har gadearmbånd og er der før 18.30. Efter 18.30 koster billetten igen normalprisen på 400 kr. 

I en opdatering på Facebook skriver Distortions grundlægger Thomas Fleurquin: 

"Tak for fantastiske gadefester. Vi var nødt til at slukke musikken i en time på grund af for mange mennesker og den tunge trafik på HC Andersens Boulevard. Det var ærgerligt og frustrerende. Festen gik i gang i 20 minutter helt til sidst – men mange gik hjem inden da. Derfor vil vi gerne give adgang til ugens hovedbegivenhed Distortion Ø fredag på Refshaleøen – i dag og indtil kl 18.30 – til alle som allerede har købt et gadearmbånd"

Alle med gadearmbånd skal gå til de røde billetvogne ved festivalpladsens indgang.Og for en god ordens skyld: det gælder kun i dag, fredag, og kun med gadearmbånd før 18.30. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

Tegning af Moen bynavne

Har du også undret dig? Her er forklaringen på sære bynavne i Lorryland

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere