Dining Week: Billig gourmetmad sætter igen rekord

Dining Week har siden 2011 vokset sig enormt. Her kan madører prøve et hav af lækre restauranter for billige penge.

For de madglade har vinterferien de seneste seks år formentlig rimet på Dining Week.

quote Uge syv plejede at være helt død. Derfor besluttede vi at gøre noget ved det, og det er gået over al forventning. Nu er uge syv vendt til den bedste uge for mange restauratører.

Marie Ramati, projektleder i Dining Week

I år løber restaurant-festivalen af staben fra den 13.-19. februar, og der er på nuværende tidspunkt tilmeldt knap 110 restauranter landet over - hvilket er det højeste antal nogensinde.

- Da vi startede i 2011, solgte vi 26.000 billetter, og vi vidste ikke, om vi havde fat i noget, men i år har vi solgt 126.000 indtil videre, siger Marie Ramati, projektleder i Dining Week.

- Så vi er superglade for, at vi har skabt noget, der gør, at byen summer af liv, og at folk kommer ud og får en fantastisk oplevelse, siger hun.

Dining Week gør det nemt at afprøve restauranter til overkommelige priser. På alle restauranter koster en tre retters menu nemlig 215 kroner, og så skal man ellers bare booke sig ind på en restaurant på et bestemt tidspunkt.

Der er stadig billetter at få. Du kan købe din billet her - og her kan du se, hvor restauranterne ligger.

Vinterferien var den værste restaurant-uge

Hele holdet bag Dining Week har alle en baggrund i restaurationsbranchen. De valgte uge syv, fordi den traditionelt set har været den værste uge for restauranterne: 

- Uge syv plejede at være helt død. Folk holder ferie med børn, og derfor går de ikke ud at spiser. Derfor besluttede vi at gøre noget ved det, og det er gået over al forventning. Nu er uge syv vendt til den bedste uge for mange restauratører, siger Marie Ramati.

Som noget nyt foregår Dining Week i år i hele landet. Dog ligger langt de fleste restauranter i København. Du kan finde otte tilmeldte restauranter i Nordsjælland, mens der er en enkelt tilmeldt i Roskilde og et par stykker i Køge-området.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

wolt

Er sultne efter bedre løn: Fredag aften strejker Wolt-bude i København

Irma i Valby(3)

playFor tre år siden var dagligvarebutik truet af lukning – nu er den kåret som kædens bedste

Bageri

Klamme fund i bagerier udløser politianmeldelse og bøder

eksempler

Se tricksene: Sådan bliver du lokket til at købe mere på nettet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere