Denne weekend er det myldretid i København

Hovedstadens trafiklys vil være indstillet på myldretid i forventning om to travle dage

Normalt er der god tid, når man i weekenden skal køre gennem et af de store lyskryds i København. Men denne weekend er det anderledes. For teknik og miljøforvaltningen har besluttet, at det er myldretid.

Det er selvfølgelig de store menneskemængder, der forventes at tage på juleshopping i de sidste to dage inden jul, der har udløst beslutningen. Og de hurtigere skift i lyssignalerne skule gerne betyde, at trafikken kan afvikles hurtigere, lyder det fra Københavns Komune.

Og mens det her i juledagene skal gøres nemere at komme igennem byen, så går der ikke mere end en uge - så skal det være sværere at komme igennem. Og da er det Nytårsaften, der er grunden.

Her er det et sikkerhedsspørgsmål for de mange mennesker, der forventes at opholde sig på enten Dronning Louises Bro eller på Rådhuspladsen, som begge bliver afspærret, så biltrafik ikke kan komme igennem her.

Nytårsafspærringerne etableres fra klokken 18 den 31/12 - og først når klokken er 03 på det nye års første døgn, bliver afspærringerne fjernet igen.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

lundtoftegade nørrebro

København skyder millioner i ansigtsløft til særlige områder på Nørrebro og Amager

minimumsnormering

Åben slagudveksling på rådhus om penge til minimumsnormeringer

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

parkbyen rødovre

Byråd baner vejen for nyt boligkvarter i Rødovre

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere