Deler billeder til skræk og advarsel: Husk cykelhjelmen

En sygeplejerske har delt billeder af sig selv slemt tilredt efter et cykelstyrt. Håbet er, at andre vil huske hjelmen og undgå samme skæbne.

- Jeg er faldet på cykel....desværre uden hjelm, og har kun taget fra med hovedet. 

Sådan skriver Stine Wad Frisk fra København på sin Facebookprofil. Hun arbejder som sygeplejerske, men efter et voldsomt cykelstyrt, er det hende, der er sengeliggende.

Med Facebookopslaget håber hun, at andre bliver opmærksom på, hvor vigtigt det er et køre med cykelhjem, så de ikke bliver så slemt tilredt som hende selv. 

- Jeg har fået en stor hjerneblødning på 630 ml som er blevet dræneret. Et åbent kraniebrud som er sat sammen med 4 plader og en masse skruer. Brækket en knogle inde i øret. Det har medført nedsat hørelse. En voldsom hjernerystelse som har medført større synsforstyrrelser på særligt højre øje. Lægerne siger, det er helt vildt, jeg overlevede, og jeg skal være taknemmelig over at være i live, skriver Stine Wad Frisk.

Siden i fredags har mere end 33.000 delt hendes opslag på Facebook, og knap 8000 har kommenteret billederne. 

Stine Wad Frisk er nu kommet ud af intensivafdelingen, men har mange måneder på langs og med genoptræning foran sig, inden hun igen kan sætte sig op på en cykel - fremover med hjelm.

- Det første jeg gør når jeg kommer hjem - er at købe en cykelhjelm.....vil I ikke nok gøre det samme? Så bliver jeg så glad, opfordrer Stine Wad Frisk.