De dårligste sange fra 2016: "Lukas Graham mangler kunstnerisk integritet"

TIME Magazine har kåret de 10 dårligste sange fra 2016. Christiania-drengen og hans band er havnet på listen med sangen '7 Years', som får en hård medfart.

Foto: Simon Skipper / Scanpix

Der skal poppes champagne rundt om i regionen i dag, når klokken slår tolv og det nye år er en realitet. 

For bandet Lukas Graham har der været god grund til at lade boblerne flyde flere gange i 2016, efter de har taget USA og resten af verden med storm. 

Læs også Bieber snød Christianiaknægte for stor pris til MTV-show

Sangen '7 Years' nåede at ligge nummer et på iTunes i USA efter en turné rundt til de største talkshows. Den famøse Billboardliste blev også næsten overvundet. Et underskud blev vendt til millionoverskud, og amerikanerne ville stadig have mere - så Mama Said blev til endnu et hit for gruppen i staterne. Som om alt det ikke var nok, blev Lukas Forchhammer også far til en lille Viola i årets løb. 

Men på årets sidste dag får Lukas Graham et overraskende rap over fingrene, som ikke ligefrem indbyder til at lade champagnen flyde. 

Læs også Lukas Graham: Christianiadrengen skal være far

For verdens største verdensomspændende magasin TIME har kåret de 10 værste sange i 2016, og her har '7 Years' fået den tvivlsomme ære at ligge nummer 10. Begrundelsen lyder: 

"Held og lykke med at forklare den meteor-lignende popularitet af denne (ja, catchy) moderne pop-rock-ballade, som får lytteren til at længes efter den kunsteriske integritet, et band som Maroon 5 har." 

I det hele taget er det de helt store hits fra 2016, der bliver pillet godt og grundigt ned i artiklen, hvor Justin Timberlakes 'Can't Stop The Feeling' ligger nummer 1. 

De 10 dårligste sange i 2016 - ifølge TIME Magazine

10 - Lukas Graham, 7 Years

9 - Britney Spears, Private Show

8 - Meghan Trainor, No

7 - Gnash, I Hate You, I Love You

6 - Mike, I Took A Pill In Ibiza

5 - Machine Gun Kelly, Bad Things

4 - Fall Out Boy & Missy Elliot, Ghostbusters (I'm Not Afraid)

3 - Iggy Azaela, Team

2 - Meghan Trainor, Mom

1 - Justin Timberlake, Can't Stop The Feeling

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?