De dårligste sange fra 2016: "Lukas Graham mangler kunstnerisk integritet"

TIME Magazine har kåret de 10 dårligste sange fra 2016. Christiania-drengen og hans band er havnet på listen med sangen '7 Years', som får en hård medfart.

Der skal poppes champagne rundt om i regionen i dag, når klokken slår tolv og det nye år er en realitet. 

For bandet Lukas Graham har der været god grund til at lade boblerne flyde flere gange i 2016, efter de har taget USA og resten af verden med storm. 

Sangen '7 Years' nåede at ligge nummer et på iTunes i USA efter en turné rundt til de største talkshows. Den famøse Billboardliste blev også næsten overvundet. Et underskud blev vendt til millionoverskud, og amerikanerne ville stadig have mere - så Mama Said blev til endnu et hit for gruppen i staterne. Som om alt det ikke var nok, blev Lukas Forchhammer også far til en lille Viola i årets løb. 

Men på årets sidste dag får Lukas Graham et overraskende rap over fingrene, som ikke ligefrem indbyder til at lade champagnen flyde. 

For verdens største verdensomspændende magasin TIME har kåret de 10 værste sange i 2016, og her har '7 Years' fået den tvivlsomme ære at ligge nummer 10. Begrundelsen lyder: 

"Held og lykke med at forklare den meteor-lignende popularitet af denne (ja, catchy) moderne pop-rock-ballade, som får lytteren til at længes efter den kunsteriske integritet, et band som Maroon 5 har." 

I det hele taget er det de helt store hits fra 2016, der bliver pillet godt og grundigt ned i artiklen, hvor Justin Timberlakes 'Can't Stop The Feeling' ligger nummer 1. 

De 10 dårligste sange i 2016 - ifølge TIME Magazine

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere