Dårligt nyt til folk med skrabekalendere: Årets første million er vundet

Endelig lykkedes det en heldig dansker at skrabe det 10. juletræ og dermed vinde én million kroner. Den første vinder er fundet i København.

Lotto Foto: Christian Lindgren / Scanpix

Masser af danskere skraber hver dag en låge på deres julekalender i håb om at vinde den helt store præmie på én million kroner. 

For de fleste bliver det ved spændingen - også selvom der oftest ikke mangler mange af de særlige juletræer, som man skal have ti af for at opnå den helt store gevinst. 

En middelaldrende mand fra København havde dog held i sprøjten i år.

Læs også Hus Forbi som lotto-kupon: Både køber og hjemløs sælger vandt

Dette års kalender udløste ikke de 50 kroner, som han har vundet før, men 1.000.000 kroner.

-Min far har de seneste fem til ti år købt en julekalender til hele familie. Det er en hyggelig tradition, men jeg plejer ikke at vinde andet end 50 til 100 kroner. Men i år var den der. Jeg skrabede låge nummer 22 her i morges og var ved at få morgenkaffen i den gale hals, da det 10. og sidste juletræ tonede frem. Det er helt vildt, siger han. 

Lidt af millionen skal bruges til lidt større gaver til familien under juletræet her om to dage og resten af pengene skal investeres.

Der er fem millionchancer hvert år, så endnu fire kan være så heldige at vinde en ekstra stor julegave hos Dansk Lotteri Spil. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik