To danske mænd ryster sig til titlen som verdens bedste

Niclas Jørgensen og Jeppe Nothlev fra Helium Cocktail Bar er kåret som verdens bedste bartender-par

Her ses Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev i aktion under den tre dage lange konkurrence.

Shaken - but not stirred. Og så et godt skvæt team-work.

Danskere kan bare det der med cocktails, og i den forgange weekend løb to bartendere fra Helium Cocktail Bar i Københavns Indre By med tilen som verdens bedste bartender-team.

Det er det svenske Vodkamærke Absolut, der afvikler konkurrencen, som denne gang havde deltagere fra 17 lande over hele kloden.

Der var tale om tre dages intense konkurrencer - og i sidste ende vandt de med en drink, der fik navnet Summertime Madness. Den indeholder friske danske jordbær, aperitf-vinen Lillet, en særlig sirup, danskvand - og så selvfølgelig en gang vodka af svensk fabrikat (hvilket nok er meget klogt, når nu vodkaproducenten er arrangør af konkurrencen).

-Det har været en helt speciel oplevelse at deltage i konkurrencen for min makker Jeppe og jeg. Siden vi deltog sidste år, har vi haft fuldt fokus på at forberede os optimalt samtidig med, at vi har været med til at åbne en cocktailbar i Bredgade. Med sejren håber vi, at endnu flere får lyst til at opleve, hvordan vi samarbejder for at give kunderne nye og anderledes cocktail-oplevelser, siger Nicklas Jørgensen, der er manager på Helium.

 

Læs også Jonas fra København er verdens 5. bedste bartender

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik