To danske mænd ryster sig til titlen som verdens bedste

Niclas Jørgensen og Jeppe Nothlev fra Helium Cocktail Bar er kåret som verdens bedste bartender-par

Shaken - but not stirred. Og så et godt skvæt team-work.

Danskere kan bare det der med cocktails, og i den forgange weekend løb to bartendere fra Helium Cocktail Bar i Københavns Indre By med tilen som verdens bedste bartender-team.

Det er det svenske Vodkamærke Absolut, der afvikler konkurrencen, som denne gang havde deltagere fra 17 lande over hele kloden.

Der var tale om tre dages intense konkurrencer - og i sidste ende vandt de med en drink, der fik navnet Summertime Madness. Den indeholder friske danske jordbær, aperitf-vinen Lillet, en særlig sirup, danskvand - og så selvfølgelig en gang vodka af svensk fabrikat (hvilket nok er meget klogt, når nu vodkaproducenten er arrangør af konkurrencen).

-Det har været en helt speciel oplevelse at deltage i konkurrencen for min makker Jeppe og jeg. Siden vi deltog sidste år, har vi haft fuldt fokus på at forberede os optimalt samtidig med, at vi har været med til at åbne en cocktailbar i Bredgade. Med sejren håber vi, at endnu flere får lyst til at opleve, hvordan vi samarbejder for at give kunderne nye og anderledes cocktail-oplevelser, siger Nicklas Jørgensen, der er manager på Helium.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere