Danmarks dyreste privatskole ligger i Hellerup

Forældrene på landets dyreste privatskole skal have pengepungen i orden, før de indskriver deres børn.

I 2017 rykker Copenhagen International School ud i helt nye og lækre lokaler i den nye københavnske bydel i Nordhavnen. Foto: Copenhagen International School

Foto: Christian Als / Scanpix

1 af 2

De danske folkeskoler er pressede, derfor vælgere et stigende antal forældre at sende deres børn i privatskole. Men det er langt fra en billig fornøjelse.

Og navnlig én skole stiller ekstra store krav til forældrenes pengepunge, nemlig Danmarks dyreste privatskole, Copenhagen International School i Hellerup.

Læs også Skole fyldt med asbest trods renovering

Her koster det 11.000 kr. om måneden at have sit barn gående.

- Man kan godt kalde vores skole for et luksus-produkt, siger informations og udviklingschef, Thomas Martin Nielsen, på Copenhagen International School til Ekstra Bladet.

Copenhagen International School har både grundskole og gymnasium, og der går i alt 1000 elever på skolen med over 83 forskellige nationaliteter.

Læs også Ny skolestue på Rigshospitalet

Det er flere grunde til, at man skal vælge Copenhagen International School, mener Thomas Martin Nielsen.

- Nu er faglighed et vidt begreb, men vores fokus er meget på eleverne, vi giver dem alle muligheder. Folkeskolen er udfordret af at være ressourcesvage og have umotiverede børn. Det har vi ikke her hos os, siger Thomas Martin Nielsen til bladet.

Læs også Elever dumper stor satsning på lækker skolemad

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik