Cykelslangen bliver afspærret om aftenen

Den populære cykelbro Cykelslangen bliver lukket for al gennemkørsel i tidsrummet mellem kl. 20.00 til 06.00.

Cykelslangen har siden sin åbning i sommeren 2014 dagligt lagt ryg til mere end 20.000 cykeltur. Foto: Betina Garcia - Scanpix

Benytter du dig af Cykelslangen mellem Dybbølsbro og Havneholmen om aftenen, så skal du det næste stykke tid finde en alternativ rute.

Den populære cykelbro bliver nemlig lukket for al gennemkørsel i tidsrummet mellem kl. 20.00 til 06.00 fra den 13. august frem til den 30. september.

Læs også Prisfest på boligmarkedet: Her er det steget over 30 procent

Afspærringen skyldes et større vedligeholdelsesarbejde, som Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune starter nu på søndag. I perioden vil broen altså være åben i alle dagtimerne.

Broen, der dagligt fragter tusindvis af cyklister fra Dybbølsbro til Havneholmen, skal have skiftet sine balystre, som er rækværkets lodrette stænger, samt have en ny håndliste med belysning.

Læs også Ikoniske gadebænke forsvinder i København

Forvaltningen har valgt at få udført arbejdet om natten for at undgå at lukke broen i dagtimerne. Mens broen er lukket for gennemkørsel, kan cyklisterne køre ad Havneholmen syd om Fisketorvet fra både Vesterbro og Islands Brygge.

Cykelslangen har siden sin åbning i sommeren 2014 dagligt lagt ryg til mere end 20.000 cykelture. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik