Copenhill, Rådhustårnet og Tivoli: Her kan du blive viet i det fri

Københavns Kommune har offentliggjort listen over særlige steder, hvor du på udvalgte datoer kan sige ja til din udkårne.

Hvis Rådhusets bryllupssal er lige en tand for borgerlig til dig og din udkårne, så fat mod:

Der er nemlig en løsning på problemet for dem, der gerne vil vies borgerligt, men samtidig vil have sig et Instagram-venligt bryllup.

Københavns Kommune har netop offentliggjort en liste med ni særlige vielsesdage, hvor par kan blive gift under åben himmel og spektakulære omgivelser.

”Vie i det fri” hedder konceptet, hvor kommunen stiller an med udendørs bryllupsmaskineri på ni ikoniske beliggenheder i byen.

- Interessen er overvældende stor. Folk vil gerne have noget specielt, siger Thomas Jakobsen, direktør i Kultur- og fritidsforvaltningen.

- Vi gør meget ud af, at selvom der er mange par til de her arrangementer, så er det altid en helt personlig oplevelse at blive gift og viet på de her smukke steder. Så vi gør det for at gøre noget ekstra og give noget ekstra service til københavnere og udenlandske par, der kommer hertil, siger forvaltningsdirektøren.

Kalenderen for 2019 byder således på en mulig vielse på toppen af skibakken på Amager – Copenhill, i nybyggeriet BLOX, mens gengangere som et eventyrbryllup i Tivoli og et tårnbryllup i toppen af Rådhustårnet også optræder.

Se listen med datoer herunder:

HER KAN DU BLIVE VIET UNDER ÅBEN HIMMEL I 2019

Det koster 850 kroner at blive viet i det fri på de udvalgte datoer. Vil man vies af kommunen på et helt andet sted eller tidspunkt, så er det også muligt. Man kan nemlig også booke en giftefoged på ønsket tid og sted. Det koster dog 3.800 kr.

Nye tal fra Kultur- og fritidsforvaltningen i Københavns Kommune viser desuden, at borgerlige vielser er populære som aldrig før.

I 2018 blev 6.233 par viet af kommunen. Det er næsten en fordobling siden 2013.

Læs mere om mulighederne her.

Borgerlige vielser i Københavns Kommune

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Sankt Hans hospital

Milliondonation skal hjælpe rekreativ have på vej

Skærmbillede 2021-05-10 kl. 08.56.31

playSvend Brinkmann: "Det er befriende, at vi ikke kan alt"

cykelturisme fjordlandet

Uudnyttet potentiale: Tre kommuner satser stort på cykelturisme

Tivoli fredagsrock

Tivoli udsætter Fredagsrock - lancerer nyt musikkoncept i stedet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere