Copenhagen Lions svarer igen: "Det er forvaltningens skyld"

Foreningen Copenhagen Lions, som siden 2016 har drevet kommunens skøjtehal i Ørestad, er blevet politianmeldt. Nu svarer klubben igen.

Kultur- og Fritidsforvaltningen har besluttet at melde skøjte- og ishockeyklubben Copenhagen Lions til politiet. Kommunen opsiger samtidig klubbens aftale om at drive Ørestad skøjtehal fra første januar 2018.

Det skyldes Rod i økonomien, manglende aflevering af regnskab revideret af statsautoriseret revisor og uregelmæssigheder i moms, skat, kørselsafregning og erklæringer til kommunen.

TV 2 Lorry har torsdag forsøgt at få en kommentar fra klubbens formand Mogens Christensen og næstformand Esben Sloth, men her lød meldingen, at de først ville udtale sig, når de havde haft mulighed for at læse rapporten.

Klubben har torsdag aften skrevet et længere svar på Facebook, hvori man skriver, at det hele er forvaltningens skyld. Et skriv, der kort tid efter er blevet slettet igen.

TV 2 Lorry har dog fået tilsendt hele skrivelsen, som du kan læse i sin helhed nederst i artiklen.

"Copenhagen Lions har gennemlæst revisionsrapporten på klubben, og intet fundet der berettiger en politianmeldelse. En sådan skal snarere ses som et forsøg på at fjerne fokus fra Forvaltningens manglende ønske om at tage ansvar for driften af Ørestad Skøjtehal," står der blandt andet.

Helt konkret hævdes det, at forvaltningen ikke forstår revisionslovgivningen i Danmark, samtidig med at man også beskylder forvaltningen for, ikke at overholde et tilsagn om at Copenhagen Lions skulle stille personale og udstyr til rådighed for offentligt skøjteløb og også have indtjeningen herfra.

Ifølge skrivelsen har klubledelsen kendt til politianmeldelsen, men at man ikke har kunne få svar på, hvem der stod bag anmeldelsen, hos politiet.

"Copenhagen Lions er fra centrale kilder i Københavns Kommune for flere dage siden blevet tippet om at dette havde fundet sted. Copenhagen Lions har forespurgt hos politiet og fået besked om at ”nogen” har politianmeldt klubben for noget", stod der i teksten, før den altså blev slettet.

Læs hele skrivelsen herunder.

Svar fra Copenhagen Lions

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere