Christiania-knægt misser førsteplads i USA

Nummeret '7 Years' må fortsat se sig slået af Rihannas "Work". Men danskerne haler ind.

Det danske popband Lukas Graham bliver ikke nummer ét på den amerikanske singlehitliste Billboard Hot 100 med nummeret '7 Years'. I hvert fald ikke i denne omgang.

Det fremgår af billboard.com.

Lukas Graham med sanger Lukas Graham Forchhammer som frontfigur har i ugevis bevæget sig opad på den prestigefulde liste med verdenshittet.

Men på den nye liste formår københavnerbandet ikke at vippe Rihannas 'Work' af pinden. Det er syvende uge i træk, at sangen topper listen.

Ifølge billboard.com haler '7 Years' dog en smule ind på sangerinden fra Barbados. Hendes sang falder fire procent tilbage, mens Lukas Graham går 18 procent frem på listen, der medregner både salg, streaming og radioafspilninger.

Dermed ser Lukas Graham ud til at have endnu et skud i bøssen i næste uge for at blive det første danske navn nogensinde til at toppe Billboards top-100-liste.

Foruden Lukas Graham har danske Jørgen Ingmann også været nummer to på listen, da han i 1961 hittede med 'Apache'. Nummeret var dog ikke skrevet af Ingmann selv.

'7 Years' er ikke kun populær i USA. Sangen har også høstet topplaceringer i blandt andet Storbritannien, Danmark, Holland, Belgien, Sverige, New Zealand, Australien og Irland.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Vandværket

Restaurant-festival lægger stilen om - tilbyder kun gourmetmad som takeaway

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere