Camping- og outdoormesse byder på fedt grej og vild svævebane

Denne weekend kan du i Bella Centret hente inspiration til camping og outdoor-aktiviteter. Du kan desuden prøve en 70 meter lang svævebane.

For rigtig mange camping- og fritidsentusiaster er denne weekend noget helt særligt.

Den 19-21. december bliver der nemlig holdt camping og outdoor-messe i Bella Centret.

Messen "Fri 2018" henvender sig til alle, som elsker camping og andre outdoor aktiviteter såsom cykling, klatring, vandring og telttur.

Her vil man blandt andet kunne finde inspiration til livet som campist inden for såvel campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr som campingrejser og outdoor gear - alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

I år får messen et pift

- Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sige underholde, for hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en super kvalitetsoplevelse inden for camping og outdoor universet og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem, siger Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center.

- I år giver vi messen yderligere et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og sjove aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal, siger Søren Lindquist.

Bella Center har valgt at udvide messen i 2018 for at understrege de tætte bånd, der er mellem det at campere og det at dyrke outdoor aktiviteter; Begge dele sker i fritiden, når man har sluppet hverdagens tøjler og ofte praktiseres det i parløb, når eksempelvis overnatningen på en trekking tur foregår i telt, man er på aktivferie med campingvognen, ude på mountainbiken, på opdagelse i havkajak, ude at vandre eller noget helt andet, men fællesnævneren er, at det sker, når man har fri.

Kort om Fri 2018

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere