Camping- og outdoormesse byder på fedt grej og vild svævebane

Denne weekend kan du i Bella Centret hente inspiration til camping og outdoor-aktiviteter. Du kan desuden prøve en 70 meter lang svævebane.

Messen "Fri 2018" henvender sig til alle, som elsker camping og andre outdoor aktiviteter såsom cykling, klatring, vandring og telttur. Foto: PR-foto

For rigtig mange camping- og fritidsentusiaster er denne weekend noget helt særligt.

Den 19-21. december bliver der nemlig holdt camping og outdoor-messe i Bella Centret.

Messen "Fri 2018" henvender sig til alle, som elsker camping og andre outdoor aktiviteter såsom cykling, klatring, vandring og telttur.

Her vil man blandt andet kunne finde inspiration til livet som campist inden for såvel campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr som campingrejser og outdoor gear - alt sammen elementer der har en kobling til aktiviteter i det fri.

Læs også 90 år i dag: Her er Danmarks ældste campingplads

I år får messen et pift

- Fri 2018 er et oplagt sted at blive opdateret, hente inspiration, få gode messetilbud og lade sige underholde, for hos os skal oplevelsen starte i samme øjeblik, at man træder ind ad svingdøren i Bella Center. Vi vil gerne give publikum en super kvalitetsoplevelse inden for camping og outdoor universet og samtidig skabe nogle gode og sjove minder, som de besøgende kan tage med sig hjem, siger Søren Lindquist, udstillingschef i Bella Center.

- I år giver vi messen yderligere et pift med nyheder inden for outdoor udstyr og sjove aktiviteter med kobling til fritidslivet såsom en indendørs svævebane, en klatrevæg og et cykelareal i vores store centerhal, siger Søren Lindquist.

Bella Center har valgt at udvide messen i 2018 for at understrege de tætte bånd, der er mellem det at campere og det at dyrke outdoor aktiviteter; Begge dele sker i fritiden, når man har sluppet hverdagens tøjler og ofte praktiseres det i parløb, når eksempelvis overnatningen på en trekking tur foregår i telt, man er på aktivferie med campingvognen, ude på mountainbiken, på opdagelse i havkajak, ude at vandre eller noget helt andet, men fællesnævneren er, at det sker, når man har fri.

Kort om Fri 2018

Fri 2018 (tidligere 'Camping i Bella') afholdes for 2. år i træk i Bella Center Copenhagen og er en rendyrket messe for camping- og outdoor entusiaster.

Fri 2018 sætter camping og outdoor aktiviteter 100% i fokus og efter den flotte start med 'Camping i Bella' i 2017, hvor 9.264 personer besøgte messens dengang 40 udstillere, forventes antallet at stige yderligere i 2018, ikke mindst på grund af udvidelsen med outdoor-delen og sjove aktiviteter for hele familien.

Fri 2018 er pt. den eneste messe af sin slags øst for Storebælt og blev i 2017 initieret af Bella Center på opfordring af Camping Branchen - den officielle danske sammenslutning af fabrikanter, importører, forhandlere og udlejere af campingudstyr - med henblik på at (gen-)etablere en platform i Østdanmark for både udbydere og brugere af camping og outdoor produkter.
 
Det praktiske

Fri 2018 finder sted i Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 Kbh. S på Amager.
Entré prisen er blot 80 kr for voksne med gratis adgang for studerende, og flere forskellige typer af rabat på billetten - se mere på bellafri.dk.

Åbningstiderne på Fri 2018 er Fre 12-18. og Lør-Søn 10-17.

Man kan tage metroen lige til døren til Bella Center Metrostation, hoppe på bus Linie 30, 4A eller Linie 250S eller parkere på området rundt om Bella Center (betalings- eller mobilparkering).
 
Happenings på Fri 2018 inkluderer bl.a:

En indendørs svævebane, hvor man svæver igennem luften og opnår en hastighed på 40 km i timen over 70 meter, 10 meter over publikum og udstillere.

Svævebanen er opbygget af og styret af professionelle instruktører fra klatreparken GoMonkey København, og prisen for instruktion og svævetur vil være kr. 40,-.

Har du ikke mod på den lange svævetur, kan børn og voksne prøve kræfter med Fri 2018 klatrevæggen i centerhallen med to ruter, hvor man kan udfordre hinanden undervejs. Klatrevæggen er gratis at prøve.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik