Byretten: Skader på dræbt kvinde gennemgåes

29 knivstik dræbte i november sidste år den 39-årige Betina Emilie Jensen ved en fest på Amager. I Men drabsmanden nøjedes ikke med knivstik siger vidner.

Foto: TV 2 Lorry

Københavns Byret slår i dag, onsdag, dørene op til det andet retsmøde i den opsigtsvækkende sag om Betina Emilie Jensen, der blev knivdræbt 26. november sidste år.

Her vil retsmedicineren, der foretog obduktionen, i detaljer gennemgå skaderne på den 39-årige kvinde. Det skriver eb.dk

Gerningsmanden har erkendt at han dræbte kvinden, men mener at det var nødværge, der førte til Betina Emilie Jensens død. Han har tidligere forklaret at den kampsportskyndige kvinde overfaldt ham med slag ude på et badeværelse ved en fest på Hjulmagerstien på Amager sidste år.

Der skulle angiveligt have været uvenskab mellem drabsmanden og den dræbte.

Men vidneudsagn fra en veninde til den dræbte siger at lyset var tændt på badeværelset. Dermed er der sået tvivl om drabsmandens forklaring. Ligesom det tidligere er kommet frem at den dræbte også blev slået i hovedet med en flaske og ikke kun blev stykket med kniv.

Drabsmanden er hele seks gange taget med foldeknive - alle enhåndsbetjente foldeknive .

Han er i følge anklager Mette Marie Lorentzen så kriminel og farlig at han kræves idømt forvaring - sammen med fængsel på livstid den hårdeste sanktionsmulighed i straffeloven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik