Byretten: Skader på dræbt kvinde gennemgåes

29 knivstik dræbte i november sidste år den 39-årige Betina Emilie Jensen ved en fest på Amager. I Men drabsmanden nøjedes ikke med knivstik siger vidner.

Københavns Byret slår i dag, onsdag, dørene op til det andet retsmøde i den opsigtsvækkende sag om Betina Emilie Jensen, der blev knivdræbt 26. november sidste år.

Her vil retsmedicineren, der foretog obduktionen, i detaljer gennemgå skaderne på den 39-årige kvinde. Det skriver eb.dk

Gerningsmanden har erkendt at han dræbte kvinden, men mener at det var nødværge, der førte til Betina Emilie Jensens død. Han har tidligere forklaret at den kampsportskyndige kvinde overfaldt ham med slag ude på et badeværelse ved en fest på Hjulmagerstien på Amager sidste år.

Der skulle angiveligt have været uvenskab mellem drabsmanden og den dræbte.

Men vidneudsagn fra en veninde til den dræbte siger at lyset var tændt på badeværelset. Dermed er der sået tvivl om drabsmandens forklaring. Ligesom det tidligere er kommet frem at den dræbte også blev slået i hovedet med en flaske og ikke kun blev stykket med kniv.

Drabsmanden er hele seks gange taget med foldeknive - alle enhåndsbetjente foldeknive .

Han er i følge anklager Mette Marie Lorentzen så kriminel og farlig at han kræves idømt forvaring - sammen med fængsel på livstid den hårdeste sanktionsmulighed i straffeloven.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere