Byggeboom langs Amager Strandvej: Nu er endnu et stort boligprojekt på vej

Der bliver bygget nye boliger i stor stil i et tidligere erhvervsområde på Amager i København. Senest er der blevet fundet finansiering til et 40.000 kvadratmeter stort projekt.

Hvis man kører en tur op ad Amager Strandvej, er det tydeligt, at det er blevet et attraktivt sted for investorer at kaste penge i nye boligprojekter.

Senest har pensionsselskabet PKA indgået en aftale med ejendomsudvikleren Gefion Group om at finansiere et 40.000 kvadratmeter stort projekt ved vejen.

Projektet indebærer 300 nye boliger, primært lejelejligheder, der bliver mellem 50 og 150 kvadratmeter store.

- Det tidligere erhvervsområde tæt på Amager Strandpark er et af de mest attraktive udviklingsområder i København i øjeblikket på grund af beliggenheden i forhold til byen og til stranden, siger den administrerende direktør i Gefion Group, Thomas W. Færch, og fortsætter:

- Der er alt det, man gerne vil have, hvis man vil bo i København og alligevel have natur omkring sig.

 

De fleste af Gefion Groups 300 nye lejligheder får en månedlig husleje på 10-17.000, og ejendomsudvikleren forventer, at hele projektet kommer til at stå færdigt i slutningen af 2020.

- Det er lejligheder, der primært er målrettet familier med børn. Det er et almindeligt mellemklasseprojekt, hvor mange kan finde råd til at leje en bolig, siger Thomas W. Færch.

Det er en ændring i lokalplanen for området, der har muliggjort, at der kan bygges flere boliger i det tidligere erhvervskvarter.

 
 
Foto: Gefion Group

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

PR-foto

Mistanke om menneskehandel i forbindelse med byggeri af luksusboliger i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere