Brutalt nedstukket cykelhandler er udenfor livsfare

Den 69-årige cykelhandler der mandag blev stukket ned og udsat for grov vold i sit hjem på Østerbrogade, er nu udenfor livsfare.

Mens gerningsmændene bag det brutale hjemmerøveri og drabsforsøg mod en 69-årig cykelhandler på Østerbrogade stadigvæk er på fri fod, er offeret nu i stabil tilstand.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den 69-årige mand pådrog sig så svære skader under overfaldet, at det i lang tid var uvist, om han overlevede.

Manden blev ramt af tre knivstik og fik to brud på strubehovedet foruden slag og spark, da han blev udsat et særdeles groft hjemmerøveri - så groft, at politiet karakteriserer hændelsen som drabsforsøg.

Efterfølgende er manden blevet opereret, og er nu erklæret udenfor livsfare. Alligevel er det ikke lykkes for Københavns Politi at afhøre cykelhandleren endnu.

- Men vi forventer ikke, at vi kan tale med ham før om et par dage. Det er op til lægerne, siger Hans Erik Raben til Ekstra Bladet.

Københavns Politi oplyser til avisen, at cykelhandleren næppe var et tilfældigt offer, men udelukker ikke muligheden. Samtidig ved de heller ikke, hvad røverne eventuelt har fået ud af røveriet.

Offentliggjorte billeder giver henvendelser

- Vi har fået cirka 10 henvendelser på billederne, men ingen om deres identiteter. Men vi arbejder fortrøstningsfuldt videre og satser også på, at kriminalteknikerne finder afgørende spor i lejligheden, siger efterforskningsleder Hans Erik Raben til Ekstra Bladet.

Nu håber politiet, at henvendelserne kan lede dem helt tæt på gerningsmændene, hvis identiteter de endnu ikke kender. 

En 69-årig mand blev stukket med kniv og tildelt slag og spark under et groft hjemmerøveri. Politiet efterlyser gerningsmændene.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere