Brian Mikkelsen går af

Erhvervsminister Brian Mikkelsen forlader sin post til fordel for et job i erhvervslivet

Dronningen får i morgen besøg af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Han kommer for at meddele hende, at han vil justere regeringens sammensætning, fordi den konservative erhvervsminister Brian Mikelsen forlader regeringen. 

Brian Mikkelsen forlader politik til fordel for en direktørstilling i Dansk Erhverv, hvor han afløser den mangeårige direktør på posten, Jens Klarskov.

-Erhvervsminister Brian Mikkelsen har meddelt mig, at han ønsker at udtræde af regeringen og Folketinget for at tiltræde som administrerende direktør i erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

Brian Mikkelsen har igennem mange år været en dygtig og engageret minister. Han brænder for at gøre en forskel – og har gjort det både som kultur-, justits-, økonomi- og erhvervsminister igennem en lang årrække, skriver Lars Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse. Og tilføjer:

-Personligt har jeg sat overordentligt stor pris på mit tætte, tillidsfulde og konstruktive samarbejde med Brian. Jeg vil gerne ønske ham stort tillykke med de nye udfordringer og ser frem til samarbejdet i hans nye kapacitet.I det lys vil jeg gå til Dronningen i morgen for at justere regeringens sammensætning.”

Statsministeriet oplyser, at planen for præsentation og overdragelse vil blive offentliggjort torsdag morgen.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere