Brandvæsnet rykkede talstærkt ud til brand ved Parken

Brandvæsen og politi var mandag eftermiddag talstærkt til stede ved Parken, hvor der var opstået en brand nede i en kælder.

Hovedstadens Beredskab og Københavns Politi rykkede sent mandag eftermiddag ud til Telia Parken, hvor der forinden omkring klokken 17 var gået en brandalarm.

Ved ankomsten kunne brandvæsnet konstatere, at der var en del røgdannelse, og at det ved nærmere eftersyn skyldtes, at der var gået ild i en såkaldt fedtudskiller i en kælder i bygningen.

- Vi var hurtigt fremme på stedet og kunne se lidt røg inde i bygningen og meget røg fra kælderen. Det betød, at vi sendte yderligere fem køretøjer afsted for at slukke branden, fortæller Tim Simonsen, der er vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab.

- Det viste sig, at røgen skyldtes en brand nede i en fedtudskiller i kloaken. Vi fik puttet nogle brandslanger ned og slukket branden, siger Tim Simonsen.  

 
 
Foto: Hovedstadens Beredskab / Twitter

Skyldes muligvis tændt cigaret

Tim Simonsen forklarer, at en fedtudskiller bliver brugt til at rense spildevand fra eksempelvis køkkener. Men hvad, der har forårsaget branden, er endnu uvist.

- Det kan muligvis være fordi, nogen har røget en cigaret og smidt den derned, mens den endnu var tændt, men det er foreløbigt gætværk, siger Tim Simonsen.

Han fortæller, at brandvæsnet var cirka en halv time om at slukke branden, og at ingen personer blev evakueret. 

TV 2 Lorry har været i kontakt med Michelin-restauranten Geranium, der ligger i Parken. De oplyser, at de fra Parkens side er blevet informeret om branden i fedtudskilleren, og at den ifølge deres oplysninger ikke har noget at gøre med restauranten.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

20190304-100858-7-1920x1279we

Intetanende borgere ramt af hardball-kugler: Mand affyrede skud fra en sølvfarvet bil

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere