Bilbrande flere steder i nat

Problemet med påsatte brande mod biler i København er blusset voldsomt op igen - seks biler i hovedstaden ødelagt

00:36

Video: alarm112danmark.dk

Det er nu ikke kun København, der rammes af natlige bilbrande. I nat gik det ud over en bil på Stades Krog i Lyngby Foto: alarm112danmark.dk

1 af 2

To områder i København og et i Lyngby blev i nat udsat for ildspåsættelser på parkerede biler. Dermed fortsætter bølgen af bilbrande.

Lidt efter midnat blev der sat ild til biler i Baldersgade på Nørrebro og på Sokkelundsvej i Nordvestkvarteret. Og senere på natten - kort før klokken 03.00, var det en bil på Stades Krog i Lyngby, der pludselig stod i flammer.

 

Læs også Politi om bilbrande: Det skaber utryghed, men vi gør, hvad vi kan

- Vi har to episoder, og begge falder omkring midnat. Der er ikke så langt imellem, så det kan være samme gerningsmand, siger vagtchef ved Københavns Politi Michael Andersen om  de københavnske brande til Ritzau.

Der er to kilometer mellem de to adresser i København, og flere end de to biler er enten udbrændt eller ødelagt af ilden. Politiet ved dog endnu ikke, om det er fordi, flammerne har spredt sig - eller om der er tale om endnu flere ildspåsættelser.

Læs også 21-årig er fængslet for bilbrande i København

Og senere på natten var det altså et kvarter i Lyngby, der blev oplyst af flammerne fra en brændende bil. Dermed fortsætter den bølge af bilbrande, der startede for godt en uge siden. En 21-årig mand sidder varetægtsfængslet, sigtet for at stå bag nogle af ildspåsættelserne - men brandene er altså fortsat også efter hans anholdelse.

Brandene i København kommer efter en serie af bilbrande i Malmø på den anden side af Øresund.

 

 

  

 

D

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik