Bilbrande flere steder i nat

Problemet med påsatte brande mod biler i København er blusset voldsomt op igen - seks biler i hovedstaden ødelagt

To områder i København og et i Lyngby blev i nat udsat for ildspåsættelser på parkerede biler. Dermed fortsætter bølgen af bilbrande.

Lidt efter midnat blev der sat ild til biler i Baldersgade på Nørrebro og på Sokkelundsvej i Nordvestkvarteret. Og senere på natten - kort før klokken 03.00, var det en bil på Stades Krog i Lyngby, der pludselig stod i flammer.

 

- Vi har to episoder, og begge falder omkring midnat. Der er ikke så langt imellem, så det kan være samme gerningsmand, siger vagtchef ved Københavns Politi Michael Andersen om  de københavnske brande til Ritzau.

Der er to kilometer mellem de to adresser i København, og flere end de to biler er enten udbrændt eller ødelagt af ilden. Politiet ved dog endnu ikke, om det er fordi, flammerne har spredt sig - eller om der er tale om endnu flere ildspåsættelser.

Og senere på natten var det altså et kvarter i Lyngby, der blev oplyst af flammerne fra en brændende bil. Dermed fortsætter den bølge af bilbrande, der startede for godt en uge siden. En 21-årig mand sidder varetægtsfængslet, sigtet for at stå bag nogle af ildspåsættelserne - men brandene er altså fortsat også efter hans anholdelse.

Brandene i København kommer efter en serie af bilbrande i Malmø på den anden side af Øresund.

 

 

  

 

D

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere