To betjente sprøjtet i ansigtet: Sådan har de det nu

To betjente er blevet sprøjtet i ansigtet af en psykisk syg mand fredag formiddag. Manden er nu anholdt, og betjentene er på hospitalet.

Manden, der smed ukendt væske i ansigtet på to betjente, er nu anholdt. Foto: alarm112danmark.dk

Et besøg fra politiet hos en psykisk syg borger tog fredag en dramatisk drejning, da to betjente blev sprøjtet i ansigtet - formentlig med afløbsrens. 

Nu er der nyt om betjentenes tilstand. 

- De har det godt, men man kan godt se, hvor de er blevet ramt, fortæller vagtchef i Københanvs Vestegns Politi, Brian Holm, til TV 2 Lorry fredag kort før klokken 17. 

Læs også Betjente sprøjtet i ansigtet: Formentlig afløbsrens

Stadigvæk på hospitalet 

De to betjente skulle fredag formiddag med en varmemester ind i en lejlighed på Pilegårds Allé i Søborg for at se til en vandskade.

I lejligheden bor en psykisk syg mand, og derfor havde varmemesteren bedt om, at betjentene kom med.

- Da de kom ind i lejligheden, traf de en mand, der sprayede dem i ansigtet med noget ukendt væske. De to betjente er nu sendt på skadestuen, fortalte vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg, tidligere. 

- De to kolleger er for kort tid siden kørt videre fra Herlev Hospital til Glostrup Hospital, for at kigge nærmere på deres øjne, uddyber Brian Holm fredag eftermiddag.

- Vi er næsten sikre på, at det er en basisk væske - og dét er afløbsrens. Det er mere fedtet, og derfor bliver det siddende i længere tid, fortæller han.

Den psykisk syge mand er anholdt og vil lørdag bliver fremstillet i grundlovsforhør sigtet for vold mod tjenestemand samt grov vold. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik