Bandemedlem blev skuddræbt i Valbyparken

Københavns Politi oplyser, at den mand, der tidligt i morges blev fundet død i Valbyparken, er dræbt af skud. Sagen relateres til bandekonflikten.

Den 24-årige mand, som tidligt i morges blev fundet af en hundelufter i Valbyparken, er blevet skudt og dræbt i forbindelse med den verserende bandekonflikit i København.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelse.

Manden formodes af have relationer til den ene af de bandegrupperinger, som var en del af den bandekonflikt, der i 2. halvår af sidste år plagede borgerne i København - og særdeleshed på Nørrebro - hårdt.

Københavns Politi har siden konflikten i 2017 opretholdt den styrkede indsats mod banderne, og fastholder grebet, understreger politiinspektør Torben Svarrer i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne minde bandemedlemmerne om, at der allerede er mange sigtede og tiltalte bandemedlemmer, som kan imødese lange fængselsstraffe for den kriminalitet, de udøvede under den seneste bandekonflikt. Og samtidig skal borgerne vide, at vi er massivt tilstede i relevante områder i politikredsen for at skabe tryghed.

Københavns Politi kan pt. ikke sige noget nærmere om motivet for drabet, og om hvem der kan stå bag - men de efterlyser vidner, som har været i området omkring Valbyparken fra i går aftes efter ca. kl. 22 frem til i morges kl. 07.22, hvor manden blev konstateret død

Derudover efterlyser politiet også oplysninger fra vidner om et eventuelt motiv til drabet.

Ifølge Ritzaus oplysninger tilhører den dræbte mand banden Loyal To Familia.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere