"Anti Distortion" inviterer til gratis mini-festival i spektakulære rum

Distortion fejrer København med Anti Distortion og mini-festival.

Læsesalen på Det Kongelige Bibliotek skal danne rammen om et af arrangementerne. Foto: Laura Stamer - Det Kgl. Bibliotek

Distortion i København er blevet et gevaldigt trækplaster for musik og festglade mennesker. Og med årene bliver gadefesterne større og større. Vådere og mere omsiggribende. 

Og det kan måske godt få nok af under vejs. Derfor har Distortion i år lavet en lille og mere stille pendant, nemlig Anti Distortion. 

Læs også Distortion vil kræve penge for de største fester - kommunen siger nej

- Anti Distortion bliver en serie af ”extra small”-begivenheder med 50-100 gæster, som mødes på en super intim måde og fejrer de mest fantastiske små steder i byen, siger Distortions direktør, Thomas Fleurquin.

- Ligesom alt andet på Distortion handler det om at fejre København, men Anti Distortion skal samtidig fungere som en spændende kontrast til de langt større gadefester og til den store festivalplads på Refshaleøen, tilføjer han.

Læsesalen på Det Kongelige Bibliotek, Slotsholmen, Carlsbergs gamle bryghus, havnebassinet under Knippelsbro vil i år lægge lokaler til på badefest, fællesspisning og koncerter på en række af Københavns smukkeste lokationer.

 Det fulde program afsløres i begyndelsen af maj, hvor der samtidig åbnes for tilmeldinger.

DET FORELØBIGE PROGRAM FOR ANTI DISTORTION 2019

Onsdag 29. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i læsesalen på Det Kongelige Bibliotek og i Bibliotekshaven: Dirty Sound System (FR), Oktober Lieber (FR) og Wolfram Amadeus (AT).

Torsdag 30. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i Bryghuset og i Kridttårnet på Carlsberg: African Acid Is The Future (FR), Stella Chiweshe (ZW) og FredB2BSilas (DK).

Fredag 31. maj, kl. 17.00-21.00
Slotsholmen (surprise) og bådtur (surprise).

Lørdag 1. juni, kl. 17.00-21.00
Musikalsk badefest under Knippelsbro med blandt andre Lo Ersara (SE), grill ved Kulturtårnet og vin på kajen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?