Anholdt sprang ud fra 2. sal

En 25-årig mand, der var anholdt i forbindelse med et knivstikkeri på Nørrebro i København, sprang onsdag ud fra 2. sal på station Bellahøj.

Udsigten til at skulle fremstilles i et grundlovsforhør i Dommervagten, fik onsdag en 25-årig mand til at tage flugten ved at springe ud ad et vindue på station Bellahøj i København.

Uheldigvis for den anholdte befandt vinduet sig på 2. sal på politistationen.

Den 25-årige var anholdt for et knivstikkeri i Thorsgade på Nørrebro den 1. august. Her blev en 24-årig mand stukket tre gange i kroppen med en kniv.

Onsdag lykkedes det så politiet at finde frem til den formodede gerningsmand, der blev bragt til station Bellahøj for at blive afhørt.

- Han får lov til at være alene på et kontor, så han kan ringe til sin advokat, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

- Og han benytter så lejligheden til at springe ud ad vinduet, fortsætter han.

Ifølge politiet sprang den anholdte mellem seks og syv meter ned, og det lykkedes ham også at komme over et hegn, før lovens lange arm atter fik fat i ham.

- Men han var nu ikke kommet særligt langt. Han var ikke i stand til at løbe mere, for han beskadigede sine ankler, da han sprang ud, siger efterforskningslederen.

Den mistænkte er nu indlagt og skal opereres i anklerne torsdag.

Han er sigtet for grov vold i forbindelse med knivstikkeriet og slipper ikke for at blive fremstillet i grundlovsforhør. Det vil dog ske in absentia, da han af gode grunde ikke er i stand til selv at være til stede.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere