To anholdt: Skud og knivstik i Valby

To unge mænd blev anholdt efter sammenstød i Valby sent mandag aften.

Københavns Politi arbejder tirsdag morgen på at finde ud af, om de har materiale nok til at få varetægtsfængslet to unge mænd, der blev anholdt efter efter en skudepisode nær Toftegårds Plads i Valby sent mandag aften.

Kort tid efter stødte en gruppe unge sammen få minutters kørsel derfra, og  meldingen lød på et knivoverfald.

Københavns politi oplyser til TV 2 Lorry, at det er for tidligt at vurdere, om episoderne kan knyttes til den verserende bandekonflikt.

- Vi har fra et vidne hørt, at der blev affyret et enkelt skud ved Toftegårds Plads, siger vagtleder Michael Andersen, Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Ved Gammel Køge Landevej blev en 21-årig mand kort efter skudepisoden tildelt slag og spark fra en gruppe unge, og politiet fandt ifølge Ritzau en pistol i nærheden af offeret. Han blev bragt til hospitalet og bliver samtidig sigtet for ulovlig våbenbesidelse.

Ud over den 21-årige er en 19-årig mand også anholdt, og politiet arbejder nu på at vurdere, om de to skal stilles for en dommer i løbet af dagen.

Ifølge vagtleder Michael Andersen er ingen blev alvorligt kvæstet ved skudepisoden og det efterfølgende slagsmål.

Bandekonflikt

Københavnsområdet er endnu engang centrum for en konflikt mellem bander.  I de senere uger har spændingerne været store mellem banden Brothas og udbrydergruppen NNV.

Det har ført til flere skudepisoder og sågar også sprægninger. Natten til mandag eksploderede en håndgranat ved en vandpibecafé på Amager.

Mandag valgte både Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi samt Midt og Vestsjællands Politi at forlænge de visitationszoner, der er indført i et forsøg på at stoppe urolighederne.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere