To anholdt for knivstikkeri på åben gade

To mænd er nu anholdt for knivstikkeriet, der foregik i Jorcks Passage i København ved højlys dag.

Tidligere på ugen blev en ung mand stukket ned på åben gade og ved højlys dag midt i København, og nu har politiet anholdt to formodede gerningsmænd.

Knivoverfaldet fandt i sted i onsdags omkring kl. 15 tæt på Strøget i Jorcks Passage midt i København. 

De to anholdte er unge på mænd på henholdsvis 20 og 21 år. Onsdag aften var den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen ude at sige, at politiet kendte de to mænds identiteter. I samme ombæring opfordrede han dem til at melde sig selv. De gjorde de dog ikke. Politiet fandt dem torsdag, men vil dog ikke kommentere nærmere på omstændighederne omkring anholdelsen.

 - De bliver sigtet for drabsforsøg og bliver fremstillet i dommervagten med krav om varetægtsfængsling, fortæller Henrik Vedel, der er central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

De to anholdte er kendt a politiet i forvejen. Om det er banderelateret vil Kenneth Jensen ikke umiddelbart bekræfte over for TV 2 Lorry men siger, at der er tale om 'personsammenfald i kredsene.'

Den 22-årige mand, som blev stukket ned, var ved bevidsthed, da han efter knivstikkeriet blev kørt med ambulance til Rigshospitalet.

De anholdte bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten. Her skal en dommer tage stilling til, om politiets mistanke mod mændene er så velbegrundet, at de skal varetægtsfængsles.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere