Amagermotorvejen spærret: Lastbil kørte gennem autoværn

En lastbil er forulykket på Amagermotorvejen i København. Københavns Politi meddeler, at motorvejen spærres inden længe.

 

Opdatering klokken 22.00:

- Der er tre parter involveret, men heldigvis ingen personskade, siger Michael Andersen fra Københavns Politi til TV 2 Lorry og fortsætter

- Ulykken er sket i forbindelse med en overhaling, hvor lastbilchaufføren har mistet herredømmet over lastbilen. Derefter væltede den og kurede gennem autoværnet og over i autoværnet på den anden side.

Politiet oplyser yderligere, at man kan forvente, at der er afspærringer frem til i nat engang, hvor lastbilen bliver afhentet.

---------

Mandag aften væltede en lastbil på Amagermotorvejen. Det bekræfter Københavns Politi overfor TV 2 Lorry.

- Der er væltet en lastbil. Vi er lige landet derude, så vi ved ikke så meget endnu, siger den centrale vagtleder hos Københavns Politi, Michael Andersen, til TV 2 Lorry.

Politiet har ved endnu ikke præcist, hvad der ligger til grund for ulykken, som er sket lige efter Kalvebodbroerne på Amagersiden.

- Vi har ikke helt overblik over, om han har kørt den udadgående vejbane (mod Avedøre, red.), og kørte gennem autoværnet før han forulykkede i vejbanen, som går mod København, siger Michael Andersen og fortsætter

- Han er muligvis kørt fra København mod Avedøre, og forulykket i den modsatte vejbane.

Ifølge politiet er der tilsyneladende ikke nogen voldsom personskade, men lastbilchaufføren er teknisk fastklemt, hvilket betyder, at han skal skæres fri af lastbilen.

- Ifølge den seneste melding har to køretøjer ramt hinanden - en lastbil og en taxi. Men der er ingen voldsom personskade, siger den centrale vagtleder til TV 2 Lorry.

Han fortæller videre, at Amagermotorvejen snart spærres, så oprydningsarbejdet kan igangsættes. Derfor opfordrer Københavns Politi til, at man søger ad andre veje og eventuelt kører fra Amagermotorvejen ved afkørslen Avedøre/Holmene, før man rammer Kalvebodbroerne.

Lastbilen væltede også ved ulykken, hvilket kan ses på billederne over artiklen.

- Man kan godt forvente, at det kommer til at påvirke trafikken, men heldigvis er der ikke så mange biler på vejene nu, siger Michael Andersen.

Hovedstadens Beredskab beretter desuden på det sociale medie Twitter, at dieseltanken på lastbilen skal tømmes, før den kan fjernes.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

politi blå blink

30-årig mand i kritisk tilstand efter knivstik - 18-årig anholdt

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere