Ægge-krig: Dyrevenner revser kendt konditori

En shitstorm der gør ondt helt ind i kagesjælen. Sådan betegner konditoriet La Glace en aktion foran deres butik i København. Anima demonstrerede for at gøre kagespiserne opmærksomme på konditoriets brug af buræg.

Et af københavnsk mest velrenommerede konditorier, La Glace, hverken kan eller vil garantere at de udelukkende bruger æg fra økologiske høns. Og det er faldet dyrevelfærdsorganisationen Anima så meget for brystet, at de har valgt at demonstrere foran butikken. 

- Vi synes, det er meget relevant at henvende os til La Glace. Når man sælger kage til 60 kroner stykket, så har man også råd til at lade være med at bruge buræg, siger Thorbjørn Schiønning, kommunikationschef, Anima til TV 2 Lorry. 

På La Glace føler man sig uretfærdigt fanget i en shitstorm. 

- 90% af vores æg kommer fra økologiske landbrug, men vi kan bare ikke slå os fast som 100% økologisk, fordi vi så presser os op i en krog. Fordi det til tider er svært at fremskaffe økologiske råvare. Jeg synes hellere, de skulle henvende sig på Christianborg, siger chefkonditor Lars Juul , La Glace til TV 2 Lorry, 

Se hele konflikten kl. 19:30 på TV 2. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Miljø

bus busrute

Samarbejde mellem regioner sikrer den første regionale elbusrute

80_percent

playGladsaxe firdobler antallet af ladestandere til elbiler

parcelhuserødovre

Kommune lokker borgere med 61.000 kroner i nyt, grønt projekt

def_thumb,50_percent

playUndersøiske stenrev kan blive fremtidens kystsikring på Nordkysten

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere