80´er-stjerne på vej til København

Rick Astley der havde et superhit med "Never gonna give you up" i ´87 skal synge i Vega

Det varede ikke så længe. Men da han var stor, da han var stor. Rigtigt stor. Den 21-årige engelske sanger Rick Astley udgav i 1987 singlen "Never Gonna Give You Up", og dermed startede et af de eventyr, musikbranchen er så kendt for. For singlen snuppede omgående pladser rundt omkring på hitlisterne. I England blev den 1987´s mest sælgende single, og den nåede en førsteplacering i 16 lande.

Dermed var der banet vej for det efterfølgende album, der blev solgt i 15 millioner eksemplarer på verdensplan. Rick Astley var i den grad blevet en del af det gode selskab i popbranchen. Selv i det ofte uindtagelige USA klarede han sig glimrende.

Han har udgivet adskilige albums siden, men er altså ikke helt kommet i nærheden af den stjernestatus, han vandt i 1987. Mindre kan jo også gøre det. Sidst han var i Danmark, optrådte han i DR Koncerthuset i Ørestad, hvor der var totalt udsolgt. Nu gælder det Store Vega i København den 23. september - billetsalget starter fredag den 8. juni.

Og selv om Rick Astley ikke har hittet på helt samme niveau siden 1987 - så kan han dog stadig prale af mere end 40 millioner solgte albums. Og hvis han vil prale af noget helt andet - så kan han prale af, at hans kone er dansk.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Vandværket

Restaurant-festival lægger stilen om - tilbyder kun gourmetmad som takeaway

20200207-133554-L-1920x1280we

playKøbenhavnsk museum nomineret til stor pris: "Det tætteste vi kommer på en Oscar"

Skærmbillede 2021-01-11 kl. 14.26.40

Bjarke Ingels store vinterbader-projekt på Islands Brygge risikerer dødsstødet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere