80-årig røvet på åben gade: Politiet søger vidner

Politiet eftersøger vidner til et groft overfald på en ældre dame sent fredag aften.

Her ses området, hvor Københavns Politi søger vidner til overfaldet på en ældre dame, der fandt sted fredag den 24 juni omkring klokken 23.40. Foto: TV 2 Lorry / Google Maps

En 80-årig kvinde blev igår aftes slemt overrasket, da hun gik mod sin bopæl i Brønshøj omkring klokken 23.40 fredag aften.

- Jeg kan desværre ikke rigtig fortælle så meget, siger den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Gunnar Nørager, til TV 2 Lorry.

Og netop uklarheden omkring hændelsesforløbet og det faktum, at politiet mangler vidner, har nu ført til, at politiet søger vidner til det voldsomme overfald, som den 80-årige kvinde blev udsat for.

- Ifølge den ældre dame kommer hun med bus 5A i indadgående retning fra Husum Torv. Hun stiger af ved stoppestedet ved Astrupvej, hvorefter hun begiver sig mod sin bopæl til fods, siger Gunnar Nørager og fortsætter:

- Her bliver hun overfaldet og frarøvet sine smykker og en taske med indhold. Damen bliver fastholdt, mens gerningsmanden eller -mændene flår smykkerne af hende.

Ifølge den centrale efterforskningsleder har den 80-årige ikke været i stand til at svare på, om der var tale om en eller flere gerningsmænd, ligesom hun ikke ved, om det var kvinder eller mænd, der overfaldt hende.

- Hun er forvirret og konfus. Vi har genafhørt hende i dag, men det kan jo ikke være rigtigt, at en gammel dame ikke kan gå i fred og fordragelighed til sit hjem, siger Gunnar Nørager og slutter:

- Vi bliver nødt til at få noget hjælp fra offentligheden her, for vi har ikke så meget at gå med. Vi kan se, at hun er blevet overfaldet, men vi mangler nogle vidner, som kan bringe os videre i efterforskningen.

Vidner, som har observeret overfaldet eller noget suspekt omkring Frederikssundsvej ved Astrupvej, Havdrupvej og Præstekærvej, opfordres af Københavns Politi til at ringe 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik