33-årig erkender smykketyveri for millioner

En 33-årig mand har erkendt at have stjålet smykker for millioner fra en kinesisk filmstjerne under hendes besøg i København.

Foto: TV 2 Lorry

Manden blev i dag varetægtsfængslet i 13 dage efter endt grundlovsforhør i Dommervagten i København. Han har erkendt at stå bag tyveriet af smykker, ure og kontanter for omkring fire millioner kroner. Effekterne tilhører den 37-årige kinesiske filmstjerne Tao Liu, som i disse dage befinder sig i København.

- Selv om jeg har udført denne gerning, vil jeg ikke skade nogen. Jeg ved, at jeg har gjort det, og jeg er meget skamfuld, og jeg fortryder meget, sagde manden i retten ifølge TV2.

Tyveriet skete mandag aften på First Hotel Kong Frederik i København, hvor Tao Liu boede. Her brød manden ind på stjernens værelse ved hjælp af et metalværktøj, fortalte han i retten.

Det var ifølge TV2 et tilfælde, at han valgte den kinesiske filmstjernes værelse. Her brugte han det samme værktøj til at åbne hotelværelsets pengeskab, der indeholdt smykker, ure og kontanter.

Den 33-årige mand nåede ikke at være på flugt ret længe. Kort efter midnat natten til tirsdag blev han anholdt ved færgelejet i Rødbyhavn på Lolland.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik