33-årig erkender smykketyveri for millioner

En 33-årig mand har erkendt at have stjålet smykker for millioner fra en kinesisk filmstjerne under hendes besøg i København.

Manden blev i dag varetægtsfængslet i 13 dage efter endt grundlovsforhør i Dommervagten i København. Han har erkendt at stå bag tyveriet af smykker, ure og kontanter for omkring fire millioner kroner. Effekterne tilhører den 37-årige kinesiske filmstjerne Tao Liu, som i disse dage befinder sig i København.

- Selv om jeg har udført denne gerning, vil jeg ikke skade nogen. Jeg ved, at jeg har gjort det, og jeg er meget skamfuld, og jeg fortryder meget, sagde manden i retten ifølge TV2.

Tyveriet skete mandag aften på First Hotel Kong Frederik i København, hvor Tao Liu boede. Her brød manden ind på stjernens værelse ved hjælp af et metalværktøj, fortalte han i retten.

Det var ifølge TV2 et tilfælde, at han valgte den kinesiske filmstjernes værelse. Her brugte han det samme værktøj til at åbne hotelværelsets pengeskab, der indeholdt smykker, ure og kontanter.

Den 33-årige mand nåede ikke at være på flugt ret længe. Kort efter midnat natten til tirsdag blev han anholdt ved færgelejet i Rødbyhavn på Lolland.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere