3-dobbelt drab: Politiet søger stadig vidner

Københavns Politi vil gerne høre fra vidner, der har set noget eller har oplysninger i sagen om det tredobbelte drab på Frederiksberg, hvor tre unge mænd blev likvideret.

Der var en likvidering.

Sådan beskriver poltiet det tredobbelte drab på Frederiksberg, hvor tre unge mænd i alderen 19 til 24 år onsdag blev fundet dræbt ved skud i en lejlighed på Christian Paulsens Vej den 11. nov.

Politiets efterforskning har vist, at drabene med overvejende sandsynlighed er sket onsdag den 11. nov omkring kl. 03.40, hvor et vidne hørte 5-6 knald eller brag. Omkring samme tidspunkt bemærkede vidnet to mænd på et stillads, der stod op ad ejendommen, hvor drabene skete.

De to mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil - formentlig af ruten: Christian Paulsens Vej - til venstre ad Sønderjyllands Allé og videre i retning mod Peter Bangs Vej.

De to mænd og flugtkøretøjet beskrives som værende:

A: Mand, mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj, slank af

bygning, iført sort jakke - formentlig dynejakke,

sorte bukser

B: Mand, mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af

bygning, kort karseklippet mørkt hår, iført sort tøj.

Flugtkøretøjet beskrives som en lille blå/mørk bil.

Politiet mangler oplysninger om brag

I forbindelse med efterforskningen er der i et stort område omkring gerningsstedet afhørt flere hundrede personer. Mindst 10 af disse har forklaret til politiet, at de i tidsrummet mellem kl. 01.00 til kl. 01.35 hørte ét, måske 2 høje brag.

Politiet har i deres efterforskning endnu ikke klarlagt, hvad disse brag var eller hvor de stammer fra. Flere forklaringer tyder dog på, at braget/bragene er hørt i området omkring Sønderjyllands Allé mod vest - altså VÆK fra gerningsstedet i retning mod A.D. Jørgensens Vej.

Politiet beskriver det som afgørende, at de får klarlagt, hvad dette eller disse brag relaterer sig til, derfor søger Københavns Politi fortsat vidner, der kan give nærmere oplysninger om dette.

De dræbte havde mange fjender

I efterforskningen af drabene har politiet fået klarlagt, at de tre dræbte mænd tilhørte en mindre gruppering, der tilsyneladende havde en del fjender. Ifølge en pressemeddelelse fra Købehavns Politi skal motivet til drabene med stor sandsynlighed skal findes i dette fjendskab.

Politiet har også i efterforskningen fundet ud at, at de tre dræbte unge mænd foretog en slags patruljering i området netop på grund af flere fjendskaber.

Københavns Politi er derfor også fortsat interesseret i at tale med personer eller vidner, der har set noget i den henseende, eller i øvrigt kan give oplysninger i sagen.

Henvendelse til Københavns Politi kan ske på tlf. 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Masseslagsmål

Fem personer anholdt efter masseslagsmål med knivstikkeri

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

Ishøj

playIshøj indtager atter kedelig førsteplads – men kommunen ved nu, hvordan familier smittes

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere