28-årig kører ind i betonelement på Helsingørmotorvejen og dør

En ulykke på Helsingørmotorvejen fredag aften skabte trafikalt kaos ved Tuborgvej. En yngre mand mistede livet ved trafikuheldet.

En 28-årig mand mistede fredag aften livet på Helsingørmotorvejen, da han kørte galt og ramte et betonelement Foto: alarm112danmark.dk

Trafikken stod pludselig helt stille på Helsingørmotorvejen fredag aften efter klokken 21.

I udadgående retning mod Nordsjælland kørte en 28-årig mand i et betonelement ved Tuborgvej få kilometer nord for København.

Ifølge Nordsjællands Politi var der tale om et solouheld, hvor en bil kørte ind i et betonelement. Ved trafikulykken mistede en 28-årig mand livet. 

Læs også Smukt fakkeltog for dræbte Louise: 'Herlev passer på Herlev'

Efterfølgende var motorvejen afspærret af redningspersonel og politi i flere timer, og blev først genåbnet klokken 00.30 fredag nat.

Vejdirektoratet oplyser til Ritzau, at ulykken ikke er sket som konsekvens af aftenens minusgrader og det pletvis glatte føre.

- Vi har ikke fået meldinger om, at de uheld, der har været, er sket på grund af glat føre. Men når DMI advarer om pletvist glatte veje, så skal man være forsigtig, siger vagthavende ved Vejdirektoratet Rune Johansen til Ritzau og fortsætter:

- Men vi forventer kraftig kulde i aften (fredag, red.), så der er ingen tvivl om, at i de sene aften- og nattetimer skal man være ekstra opmærksom.

00:51

Video: Alarm112danmark.dk

Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik