19-årig efterlyses efter grov vold på Vesterbro

​En mand mistede sit øje, da han under en voldsepisode blev ramt af et støtteben fra en cykel. Nu efterlyser politiet en mulig tredje gerningsmand.

ARKIVFOTO Foto: Martin Sylvest Andersen / Scanpix

Københavns Politi efterlyser en 19-årig mand, der er mistænkt for at være medgerningsmand til en grov voldssag på Vesterbro i København natten til lørdag, hvor en mand fik stukket et øje ud med støttebenet fra en cykel.

Det oplyser den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen, Københavns Politi, til Ritzau. 

To mænd er allerede varetægtsfængslet i forbindelse med voldsepisoden, der kostede en 27-årig mand det ene øje.

- Vi leder efter en 19-årig mand, som er mistænkt i sagen, fordi han var sammen med de to andre, siger Kenneth Jensen.

Læs også To personer fængslet for vold: Stak øje i stykker med støtteben

To er fængslet i 25 dage

Volden skete i en passage på Oehlenschlægersgade. Politiet fik anmeldelsen om overfaldet klokken 00.57 natten til lørdag.

To unge mænd på 18 og 20 år blev anholdt kort efter. De er begge sigtet for grov vold, og de blev lørdag fængslet i 25 dage ved et grundlovsforhør, som blev holdt for lukkede døre. 

Vagtchef Lars Westerweel fra Københavns Politi oplyste tidligere søndag til Ritzau, at det ikke er første gang, at et støtteben bruges som våben.

- En støttefod er nem at brække af en af de mange cykler, der står rundt omkring i gadebilledet. Så jeg har før oplevet, at man har brugt sådan en som våben, sagde Lars Westerweel.

Politiet vil grundet de lukkede døre ikke oplyse, hvad der gik forud for voldsepisoden. Der er heller ikke oplysninger om, hvorvidt de anholdte og offeret kendte hinanden i forvejen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik