16-årig tæsket på Fisketorvet: "Jeg kan ikke sove om natten"

Mahiim Salim blev tæsket midt på Fisketorvet af en større grupper piger.

En video, hvor 16-årige Mahiim Salim blev overfaldet en af større gruppe piger, blev sidste uge delt hyppigt på sociale medier. Nu taler Mahiim ud om episoden. 

Den 16-årige pige var på vej ind i centret, da en større gruppe piger kommer løbende og vælter hende omkuld. 

- Pigerne slår mig, sparker mig, tramper mig i hovedet mig og hælder vodka udover mig, fortæller Mahiim Salim til TV 2 Lorry, og uddyber at hun mener, der også var et par drenge til stede:

Ved du noget?

- Men de grinte mest bare og filmede det.

Efter et stykke tid kommer vagterne, og pigerne løber væk. På vejen stjæler de Mahiim Salims telefon og taske med pung. Ifølge Mahiim Salim blev hun efterfølgende bedt om at forlade Fisketorvet af politiet, som nu var ankommet til stedet.

- Jeg fortalte dem, at jeg var blevet slået ned, men de virkede ret ligeglade. De troede sikkert, jeg var med i det. Jeg sagde flere gange, at jeg ikke kunne gå ud, men de lyttede ikke rigtigt, siger hun og tilføjer:

- Jeg kunne jo ikke gå ud. Jeg var virkelig bange for, at de ville gøre mig noget igen. 

Heldigvis kom en af hendes venindes forældre forbi og kørte hende i sikkerhed. Senere kom hun på skadestuen.

- Jeg havde en masse buler og rifter, og jeg var meget svimmel og bange. Jeg havde meget svært ved at fokusere og huske, hvad de sagde, og havde en meget stor bule i hovedet, siger Mahiim Salim, som lå til observation i et døgns tid. 

Den 16-årige pige har siden overfaldet mandag i sidste uge været bange.

- Jeg har svært ved at sove om natten, og jeg får hele tiden 'flashbacks' og mareridt, fortæller Mahiim Salim og tilføjer, at hun ikke kan lide at gå ud alene. 

- Når jeg er ude, går jeg hele tiden og kigger mig ekstra opmærksomt omkring, og jeg bliver bange, når jeg ser en større gruppe stå sammen. 

Mahiim Salim tror, at gruppen af piger er veninder til en pige, hun har diskuteret med på billeddelingstjenesten Instagram, og det kan være derfor, de er gået amok. 

Mahiim er ikke den eneste

TV 2 Lorry har været i kontakt med fire piger, der fortæller, at de er blevet overfaldet af en større grupper piger inden for den seneste måned. Blandt andet Aya og Marie. Ifølge Mahiim er det med stor sandsynlighed de samme piger, der står bag. 

- Jeg ved hvem nogle af pigerne er. Og jeg har talt med Aya, som også blev overfaldet. Derfor er jeg ret sikker på, at i hvert fald nogle af pigerne er de samme. 

Politianmeldt

Mahiim Salim tog på politistationen dagen efter overfaldet for at anmelde det, men der havde de ifølge Mahiim Salim ikke tid til at tale med hende. 

- De spurgte, om jeg kunne komme igen torsdag. Så det gjorde jeg. 

TV 2 Lorry talte med Københavns Politi fredag. Her forklarede de, at de ikke mente der var en pigebande løs: 

- Vi har ikke hørt noget om egentlige pigebander. Vi ved, der er grupperinger, som nogle gange mødes, fordi de har noget på hinanden fra de sociale medier, siger vicepolitiinspektør Jakob Vilner til TV 2 Lorry. 

Det har ikke været muligt, at få en uddybende kommentar fra Københavns Politi inden publicering. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere