15.000 københavnere så vilde tricks i kanalen

Verdens bedste wakeboardere leverede vilde tricks foran 15.000 tilskuere i Frederiksholms Kanal.

Godt 15.000 tilskuere oplevede lørdag Red Bull Cope’n’waken – Danmarks største wakeboard konkurrence i hjertet af København, hvor 12 af verdens bedste wakeboardere leverede hårrejsende tricks.

Danskeren Robin Leonard endte på en flot tredjeplads, mens vinderen blev den kun 17-årige Pedro Caldas fra Brasilien ud af 12 deltagere.

Konkurrencen fandt sted i Frederiksholm Kanal, hvor de mange fremmødte publikummer jublede i takt med deltagernes imponerende tricks.

 
 
Foto: Red Bull Content Pool

Det hele foregår via et 130 meter langt kabelsystem, der trækker deltagerne gennem kanalen med over 30 km/t. Der er så opstillet en række forhindringer som de skal bruge til at lave deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde konkurrencen.

Turneringen er sat op som et duel-format, hvor deltagerne skulle kæmpe sig videre fra hver runde, indtil man har tre finalister, der kører mod hinanden til sidst

 
 
Foto: Red Bull Content Pool

- Det har været en super fed oplevelse, at få lov til konkurrere og vise nogle tricks i centrum af København. Det er som at være midt i en gladiator arena med folk der hepper på dig hele vejen rundt om kanalen. Jeg er super stoked over min førsteplads og kommer helt sikkert tilbage til Danmark, siger Pedro Caldas, som altså vandt konkurrencen.

 
 
Foto: Red Bull Content Pool

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere