14 personer anholdt: Mistænkes for at være med i narkonetværk

Tirsdag blev 14 personer anholdt af Københavns Politi. To af de anholdte er medlemmer af en bandegruppering i København.

Politiet har i længere tid efterforsket et netværk af personer, der sælger og køber hård narkotika.

Tirsdag bar arbejdet frugt, og man har anholdt 14 personer, som man mener er tilknyttet narkonetværket, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

To af de anholdte er medlemmer af en bandegruppering i København, og flere af de øvrige anholdte kender politiet allerede. De anholdte er mellem 21 og 47 år. 

- Vi er meget tilfredse med resultatet af dagens aktion, der har ramt et større organiseret narkonetværk. Indsatsen er forløbet tilfredsstillende, og der forestår nu yderligere efterforskning i sagen. Vi forventer, at der kommer yderligere anholdelser i sagen, siger vicepolitiinspektør Mads Helios.

Man ransagede 29 adresser og en række køretøjer i forbindelse med anholdelserne. Her blev beslaglagt et kilo amfetamin, en del salgsposer med kokain, mindre kvantum hash, pengebeløb, kommunikationsmidler og enkelte våben.

Det er politiets regionale efterforskningsfællesskab, Særlig Efterforskning Øst, der står bag anholdelserne. 

12 af de anholdte vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret med krav om fængsling. Anklagemyndigheden vil i forbindelse med morgendagens fremstillinger i Københavns Byret begære dørlukning.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Politibil i uheld

playPolitibil i voldsomt sammenstød

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere